Sari la conținut
Home » Video. „Ar trebui să fie la olimpiadă”: Un video uluitor arată cum o căprioară „traversează” într-un salt uriaș o stradă aglomerată

Video. „Ar trebui să fie la olimpiadă”: Un video uluitor arată cum o căprioară „traversează” într-un salt uriaș o stradă aglomerată

„Ar trebui să fie la olimpiadă” este concluzia unui internaut după ce vede filmarea cu o căprioară care face un salt spectaculos peste o stradă aglomerată, în plină zi.

Căprioara a sărit peste două biciclete, pe care se aflau doi oameni, după care a aterizat în spatele unei mașini, pentru ca, ulterior, să sară peste un gard care delimita drumul de câmp, cu scopul de a ajunge pe cealaltă parte a pajiștei.

Inițial, animalul a venit de pe un câmp verde. Căprioara a trecut în salturi și în viteză acea zonă aglomerată, poate și din cauza faptului că s-a speriat de toată agitația aceea.

În timp ce mulți utilizatori de Twitter au rămas uimiți de saltul lung al căprioarei, mulți alții s-au întrebat dacă aceasta a recurs la acest gest fiind speriată de prezența oamenilor.

Internauții au fost uluiți de saltul căprioarei

După ce momentul a fost imortalizat și postat în mediul online, utilizatorii au fost pur și simplu uimiți de cele văzute, de saltul mare, de viteza și agilitatea căprioarei.

Susanta Nanda, ofițer al Serviciului forestier Indian, este cel care a surprins acest moment, și nu este la primul de acest fel. Clipul arată cum căprioara fuge cu viteza fulgerului pe un câmp verde și luxuriant.

Arată, de fapt, cum trece dintr-o parte a câmpului în cealaltă, fiind nevoită să treacă în salt acea stradă aglomerată care practic, tăia câmpul.

Căprioara reușește să scape teafără din toată această aventură

Oamenii de pe acel drum sunt văzuți privind animalul cu uimire totală. Din fericire, căprioara reușește să scape fără să fie lovită de vreun vehicul sau accidentată în vreun alt fel.

Videoclipul pare să fi fost filmat din Chhattisgarh, conform plăcuțelor de înmatriculare de pe vehicul. De când a fost distribuit clipul, de marți, a strâns mii de vizualizări pe Twitter.

Utilizatorii au avut și câteva reacții pe marginea acestui subiect. De exemplu, unul a comentat: „Pur și simplu uimitor. O săritură fabuloasă”. Un alt utilizator a scris: „Săraca trebuie să fi fost foarte speriată„. „Ar trebui să fie la olimpiadă”, a scris un al treilea internaut.