Speriată de restul oamenilor, o pisică își aduce puii pe lume la casa unei femei care obișnuia să o hrănească!

Toată întâmplarea ce are în centrul atenției o pisică adorabilă s-a petrecut în Los Angeles!

Organizația Alley Cat Rescue și-a găsit un voluntar cu totul deosebit, în prezența unei femei cu suflet mare. Ea ajută orice animal aflat în nevoie, însă marea dragoste pentru pisici a făcut-o să aibă peste 50 de suflete salvate de-a lungul ultimilor ani.

După câteva luni de încercări repetate, totul s-a dovedit a fi în zadar. Asta până într-o zi, când au avut parte de o surpriză neaşteptată.

Într-o zi însă, una dintre pisicile locale s-a mutat în casa de unde primise ajutor, luându-şi puii cu ea.

Era acolo, la îndemână şi, poate cea mai frumoasă surpriză, nu era singură. Ea venise însoţită de toţi puii ei.

Pisica a decis să vină la casa persoanei care a ajutat-o de-a lungul anilor pentru ca puii săi să nu moară de foame.

Cei de al Alley Cat Rescue au reuşit să captureze în siguranţă atât pe mama pisică, cât şi pe puii ei şi să-i mute într-o casă temporară. S-a descoperit caă mama îşi ţinuse ascunşi puii în primele patru săptămâni. Apoi i-a dus la femeia care avusese dintotdeauna grijă de ea. Acest lucru este o mare dovadă de recunoştinţă şi încredere.

 

Acesta pisică nici că putea fi mai fericită cu decizia ei înţeleaptă. Nu numai că a găsit un loc sigur şi liniştit pentru ea, dar le-a oferit şi puilor săi căminul temporar ideal. Acum pisoii se obişnuiesc cu oamenii, primind cu bucurie toată afecţiunea.

Pisica mama a încetat alăptarea puilor, a fost sterilizată şi a primit un microcip, dar a beneficiat şi de îngrijirile medicale de care avea nevoie atât de mult. Acum, tot ceea ce este necesar este să le găsească o familie.

O pisică
O pisică