Sari la conținut
Home » Banda adezivă, decizia unui proprietar de animale în cazul cățelului său „gălăgios”!

Banda adezivă, decizia unui proprietar de animale în cazul cățelului său „gălăgios”!

  • de

Banda adezivă, decizia unui proprietar de animale în cazul cățelului său „gălăgios”!

Totul s-a petrecut în El Salvador!

Un nou abuz asupra unui cățeluș de aproximativ un an s-a produs într-o localitatea din El Salvador. Din fericire însă, în ultimii ani au crescut controalele şi legile care pedepsesc această gravă lipsă de umanitate.

Potrivit thedodo.com, în următoarea întâmplare patrupedul este nevoit să tacă şi să stea imobilizat aproape total datorită benzilor şi lanţului care îi leagă botul. Se vede clar tristețea care îl cuprinde pe inofensivul animal de companie.

Banda adezivă care îi imobilizează botul patrupedului

Situaţia a fost observată de departe de mai mulţi trecători, până când cineva mai curajos a decis să îl contacteze pe Rafael Hernandez, un om cunoscut în zonă pentru dedicarea sa faţă de animale. El însuşi a promis să-l ajute pe bietul câine dezvăluind online imaginea tulburătoare.

Datorită reţelelor de socializare, Rafael a cerut ajutor oamenilor obişnuiţi, în speranţa că cineva va fi cu adevărat dispus să aibă grijă de câine. Vestea bună este că patrupedul a primit mai multe vizite de la veterinar şi este bine. Mai mult, se pare că i s-a găsit deja o nouă familie dispusă să-l adopte, după ce a fost supus mai mult verificări pentru a se vedea cu exactitate starea lui de sănătate.