Sari la conținut
Home » Zilnic, o cățelușă merge singură cu autobuzul până în parcul preferat! Patrupedul se simte perfect în jurul oamenilor

Zilnic, o cățelușă merge singură cu autobuzul până în parcul preferat! Patrupedul se simte perfect în jurul oamenilor

  • de

Zilnic, o cățelușă merge singură cu autobuzul până în parcul preferat! Patrupedul se simte perfect în jurul oamenilor.

Evenimentul amuzant și impresionant are loc în Seattle, Statele Unite ale Americii!

Pe nume Eclipse, o cățelușă dă dovadă de o inteligență cu totul deosebită! Ea nu are probleme în a lua autobuzul zilnic către parcul preferat, doar pentru a se putea plimba câteva ore. Bucuria ei este de nedescris, asta după ce se poate bucura de atenția trecătorilor curioși din parc.

Mai mult decât atât, ea deţine bilet de autobuz ca oricare dintre călători, pentru că ea are întotdeauna ataşat de zgardă permisul valabil pentru utilizarea transportului public din oraş.

Totul a început când Jeff Young, stăpânul lui Eclipse, se îndrepta într-o zi spre staţia de autobuz pentru a-şi duce câinele în parcul oraşului pentru o plimbare. Nerăbdătoare să mai ţină pasul cu stăpânul său, Eclipse a fugit sărind literalmente în autobuzul care urma să o ducă în parc, lăsându-l pe Jeff fără cuvinte.

După câteva călătorii solo cu autobuzul, Eclipse a devenit atât de dornică să meargă să se plimbe prin parcul său preferat, încât Jeff a decis sa o lase să urce singură în autobuzele oraşului, dar nu înainte de a-i achiziţiona un permis de transport valid pe care câinele îl are mereu ataşat de zgardă.

Chiar şi şoferii par să aprecieze prezenţa căţeluşei negre, care a devenit o adevărată mascotă a transportului public din Seattle!

Zilnic, o cățelușă merge singură cu autobuzul