Sari la conținut
Home » Zi de zi, un câine fără stăpân își așteaptă îngerul păzitor care îi oferă mâncare!

Zi de zi, un câine fără stăpân își așteaptă îngerul păzitor care îi oferă mâncare!

  • de

Zi de zi, un câine fără stăpân își așteaptă îngerul păzitor care îi oferă mâncare!

Povestea emoționantă se petrece în Brazilia!

Un șofer de autobuz a devenit îngerul păzitor al unui patruped fără stăpân, asta după ce zilnic, cățelul își așteaptă prietenul în stația de autobuz, la aceeași oră, pentru a primi porția de mâncare. Patrupedul în cauză este un câine vagabond şi trăieşte în oraşul Santos, Brazilia.

Cea mai mare bucurie pentru câinele fără stăpân este sosirea autobuzului! Atunci el urcă curajos și recunoscător în vehicul, bucuros să îl vadă pe șoferul care îl hrănește de o bună perioadă de vreme.

Gestul a fost filmat și publicat pe rețelele sociale, iar între timp, videoclipul a adunat peste 14.000 de aprecieri şi 60.000 de distribuiri. Toți au fost impresionați de bunătatea pe care o arată un om simplu, dar cu o inimă mare!

Diogo Passos, cel care a filmat și postat în mediul online scena, a declarat:

„În fiecare zi, în Santos acest câine aşteaptă şoferul de autobuz care îi dă porţia de mâncare. Felicitări şi Dumnezeu să te binecuvânteze pentru acest gest… Cine ştie numele acestui şofer de autobuz?”

Numele şoferului de autobuz care hrăneşte un câine fără stăpân nu a fost încă identificat, dar gestul generos a ajuns rapid pe internet.