Sari la conținut
Home » Zăpada, motiv de bucurie pentru leii unei grădini zoologice! Imagini superbe cu joaca felinelor

Zăpada, motiv de bucurie pentru leii unei grădini zoologice! Imagini superbe cu joaca felinelor

  • de

Zăpada, motiv de bucurie pentru leii unei grădini zoologice! Imagini superbe cu joaca felinelor.

Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere ale Grădinii Zoologice din Denver!

Schimbările de vreme și temperatură se pare că sunt pe placul animalelor de la o Grădină Zoologică din Denver! În centrul atenției, de data aceasta se află un grup de lei, care au profitat de pe urma unei furtuni puternice din Colorado, iar zăpadă așternută pe jos a reprezentat o oportunitate perfectă pentru joacă.

Statul Colorado a fost lovit de cea de-a patra furtună de zăpadă puternică din istoria sa.

În timp ce alte animale s-au chinuit din cauza zăpezii, leii s-au bucurat de ea.

Imaginile au fost făcute publice pe pagina de Facebook a ZOO Denver, iar postarea a primit o mulțime de aprecieri și distribuiri în mediul online, oamenii fiind impresionați de frumusețea animalelor din Denver.

Dacă în anii 1960 existau 450.000 de lei, în anul 2011 mai erau cel mult 20.000. Leii sunt un simbol care apare des în heraldica familiilor regale și a nobilimii. Apar și în arta plastică chineză, deși nu au trăit niciodată în China. Niciun alt animal nu a primit mai multă atenție în artă și literatură. În Biblie este amintit de 130 de ori. În arta epocii pietrei, în special în picturile rupestre, se întâlnesc frecvent desene reprezentând lei.

lei-zoo-denver

„Leii noștri își petrec cea mai mare parte a zilei jucându-se și răcorindu-se, parcă iubesc zăpada!”, au scris cei de la grădina zoologică.

Zăpada motiv de bucurie pentru leii unei grădini zoologice!