Sari la conținut
Home » Vrei un animal de companie mai diferit? Cumpără un dihor

Vrei un animal de companie mai diferit? Cumpără un dihor

Care sunt motivele să ai un dihor?

Vrei un animal de companie mai diferit? Cu siguranță, dihorul nu este alegerea potrivită pentru toată lumea ca animal de companie.

Cu toate acestea, există câteva motive pentru care ai putea fi un stăpân ideal pentru un dihor.

Vrei un animal de companie mai diferit?

1. Dihorul este jucăuș și curios: Dihorii seamănă cu pisicile și câinii în ceea ce privește dorința de a se juca. Fie că se distrează cu tine sau cu jucării, modul în care se joacă te va bucura instantaneu.

2. Sunt sociabili și prietenoși: De obicei, se recomandă să ai cel puțin doi dihori, mai ales dacă îi lași singuri pentru perioade mai lungi. Dihorii au nevoie de atenția ta, dar și de compania altor animale pentru a fi fericiți.

3. Sunt foarte inteligenți: Dihorii sunt animale inteligente care se pot adapta la diferite medii și pot fi chiar dresați. Poți învăța un dihor să folosească litiera, asemenea pisicilor.

Dihorii sunt animale liniștite

4. Sunt animale silențioase: Dihorii sunt liniștiți și nu vor face mult zgomot, cu excepția cazului în care sunt speriați sau răniți. Dacă îți plac animalele care nu deranjează prea mult, dihorii sunt o opțiune potrivită.

5. Sunt animale mici: Dihorii sunt de dimensiuni mici și nu necesită mult spațiu. De obicei, ei pot fi ținuți într-o cușcă, dar au nevoie și de timp liber în afara cuștii, indiferent de dimensiunea acesteia.

6. Sunt ușor de hrănit: Există mâncare specială pentru dihori, disponibilă și în România. Deși sunt carnivori, este recomandat să nu li se ofere carne crudă.

Înainte de a adopta un dihor, asigură-te că înțelegi nevoile specifice ale acestor animale și că ești pregătit să le oferi un mediu sigur și iubirea și atenția de care au nevoie. Dihorii pot deveni companioni minunați pentru cei care apreciază trăsăturile lor unice și sunt dispuși să le ofere o casă fericită, conform clickpentrufemei.ro.