Sari la conținut
Home » Videoclip emoționant cu salvarea unui cățel din mijlocul pustietății!

Videoclip emoționant cu salvarea unui cățel din mijlocul pustietății!

  • de

Videoclip emoționant cu salvarea unui cățel din mijlocul pustietății!

Drumul lăturalnic avea să îi pregătească o surpriză!

O femeie cu suflet mare a fost pusă într-o situație în care nu s-ar fi așteptat absolut deloc! Ea se deplasa cu mașina pe un drum retras, când a observat un patruped extrem de prietenos, abandonat de fostul stăpân în mijlocul pustietății.

Primul lucru la care s-a gândit a fost să-i ofere ceva de mâncare, pentru a câștiga din încrederea animalului de companie.

„La început, căţeluşul era foarte nervos şi speriat, dar imediat ce femeia a pus mâncarea pe pământ, el i-a mulţumit afectuos cu o serie de gesturi adorabile” – a comentat un utilizator de internet.

Videoclip emoționant cu salvarea unui cățel

Se pare că această femeie mărinimoasă poartă întotdeauna cu ea o pungă de hrană pentru animale şi puţină apă, tocmai pentru astfel situaţii de care nu este străină.

„Nu putem să nu aplaudăm gestul acestei femei al cărei nume nu îl cunoaştem. Prin urmare, ea şi-a întrerupt călătoria cu maşina pentru a hrăni un căţeluş care era singur în mijlocul pustietăţii” – a comentat un alt utilizator.

Acum, patrupedul se află în grija unui medic veterinar, care mai apoi îl va plasa într-un adăpost pentru protecția animalelor, ca mai apoi să își găsească o familie iubitoare.