Sari la conținut
Home » Lupta pentru supraviețuire a unui câine abandonat într-o valiză! Patrupedul s-a trezit în mijlocul pustietății

Lupta pentru supraviețuire a unui câine abandonat într-o valiză! Patrupedul s-a trezit în mijlocul pustietății

Lupta pentru supraviețuire a unui câine abandonat într-o valiză! Patrupedul s-a trezit în mijlocul pustietății.

Fosta lui familie l-a condamnat la o moarte sigură!

Emoționanta întâmplare a avut loc în Italia, acolo unde un bărbat a observat ceva suspect la marginea unui drum. Se pare că era vorba despre o valiză de culoare roșie, iar lângă ea, un câine piele și os cerea puțină atenție și ajutor.

„Cum este posibil ca cineva să-i facă una ca asta unei fiinţe neajutorate?” – a scris un utilizator pe Facebook.

Totul părea să indice faptul că fusese pus în acea valiză pentru a fi aruncat şi eliminat. Cumva, patrupedul reuşise să iasă de acolo, dar părea complet epuizat şi fără vlagă.

Omul care l-a găsit a chemat de urgenţă echipa de salvare. Aceştia l-au luat imediat în grija lor, însă situaţia cinelului era dificilă.

„Rezultatele investigaţiilor s-au dovedit a fi cu cu adevărat dramatice. Avea anemie, hiperparatiroidism, insuficienţă hepatică şi necroza în unele ţesuturi. În plus, aparatul său digestiv este plin de pietre şi obiecte ciudate” – a explicat un purtător de cuvânt al Fundaţiei.

Lupta pentru supraviețuire a unui câine

„Oricine îl va adopta pe Kei trebuie să ştie că va lua un câine care are nevoie să-şi revină atât fizic, cât şi psihic. Este un angajament de lungă durată” – a mărturisit unul dintre salvatori.