Viața câinelui său este mai importantă decât mașina! Gestul unui tânăr pentru patrupedul său.

Tânărul a făcut un gest cu totul impresionant!

Pentru Randy Etter, prietenia lui Gemini, câinele său loial este cel mai important lucru în viață. Însă, din păcate, prietenia lor a trecut printr-un greu impas, asta după ce patrupedul s-a îmbolnăvit în mod subit.

Nimeni nu şi-a închipuit că Gemini înghiţise ceva ce nu trebuia, până când patrupedul a început să se simtă foarte rău.

„Părea lipist de puteri şi m-am gândit că e ceva ciudat să stea culcat lângă mine şi să mă urmărească peste tot pe unde mergeam prin casă”, mărturiseşte Etter.

„L-am simţit ca şi cum încerca să-mi spună: ‘Ajuta-mă!’”

Din păcate, la început, nimeni nu i-a putut spune cu certitudine ce se întâmplase cu Gemini.

„Mi-am pierdut slujba fiind nevoit să alerg de la un veterinar la altul şi simţeam nu voi ajunge nicăieri sau că nu-i voi putea oferi ajutorul de care avea nevoie în timp util”, mărturiseşte Etter. „A fost unul dintre cele mai înspăimântătoare lucruri cu care a trebuit să mă confrunt”.

Pierderea lui Gemini nu era o opţiune, drept urmare bărbatul a decis să-şi pună maşina la vânzare pentru a încerca să obţină cel puţin o parte din bani pentru a-i salva viaţa celui mai bun prieten al său.

„Voi cheltui toţi banii obţinuţi din vânzarea maşinii pentru operaţia sa”, a spus Etter. „Aş fi devastat dacă mi-aş pierde cel mai bun prieten”.

Toată operația costa 4.5000 de dolari, iar suma pe care o avea tânărul a fost completată de o asociație pentru protecția animalelor, care au fost impresionați de cazul lui.

Viața câinelui său