Sari la conținut
Home » VIDEO! Un pic de amuzament nu strică. Cele mai simpatice năzbâtii ale pisicilor

VIDEO! Un pic de amuzament nu strică. Cele mai simpatice năzbâtii ale pisicilor

sursă foto: newsweek.com

Cu tot ceea ce se întâmplă în lume, nu e de mirare că oamenilor le place să ia o pauză de la problemele și stresul vieții de zi cu zi vizionând videoclipuri amuzante cu pisici.

Râsul este o modalitate bună de a scăpa de stres sau de plictiseală. Din fericire, nu trebuie să fiți iubitor de pisici pentru a vă distra cu aceste isprăvi hilare ale felinelor.

Maru vă servește o cutie plină de râsete

Maru este o pisicuță cunoscută și populară pe YouTube, faimoasă pentru dragostea sa pentru cutii. Acest Scottish Fold hilar va aluneca în inima ta la fel de repede cum alunecă prin aceste cutii prea mici. Pregătește-te pentru o doză mare de dopamină cu acest video amuzant cu pisici.

Când vine vorba de pisici amuzante, videoclipurile se pot concentra și pe cel mai dulce tip de umor. Această pisicuță adorabilă este prea drăguță pentru a fi descrisă în cuvinte, iar reacția ei la faptul că este gâdilată te va face să râzi până la lacrimi.

Provocare de frământare acceptată

Pisicile din „Kittisaurus” sunt puse în mod constant în labirinturi și teste de abilități mentale sau fizice. În acest videoclip amuzant, ele fac cunoștință cu o saltea din spumă cu memorie. Care pisicuță va „face cei mai mulți biscuiți”?

Pisici vorbărețe

Pisicile comunică în mai multe moduri diferite, inclusiv prin toarcere și mieunat. Felinele din acest videoclip viral par să aibă o conversație aprinsă (și hilară!) care implică toate cele de mai sus. Cine ar fi crezut că pisicile pot face zgomote atât de amuzante?

Pisicuța rechin urmărește o rață

Unele videoclipuri amuzante includ mai mult decât pisici; rațele pot avea, de asemenea, o apariție hilară ca membri ai distribuției secundare. Lui Max-Arthur (alias Shark Kitty) îi place să se îmbrace într-un costum de rechin și să călărească un aspirator Roomba. Să-l vezi cum urmărește această rață este foarte amuzant.

Pisicuța care nu vrea să facă baie

În acest video amuzant cu pisici, o mămică de pisică din Savannah este hotărâtă să îi facă baie pisoiului ei, dar această pisicuță se simte rebelă. Cine va învinge, mama sau puiul?

Talentul uimitor al pisicilor

Un cuplu pe nume Betsy și Burrell a salvat-o pe Nora, pisica celebră care cântă la pian, de la un adăpost pentru animale. Imaginați-vă cât de surprinși au fost stăpânii ei când, după ce au urmărit-o pe Betsy învățând un elev să cânte la pian, Nora a sărit pe claviatură și a început să cânte și ea.

Potrivit experților, găsirea unui motiv de râs poate ajuta la ridicarea stării tale de spirit ori de câte ori te simți abătut sau fără energie. Cu toate acestea, indiferent dacă vă simțiți puțin abătut sau în formă, există o mulțime de motive pentru a lua o pauză și a vă bucura de câteva videoclipuri amuzante cu pisici care să vă ridice moralul. Video culese de pe lovetoknowpets.com