De 4782 Vizualizari

UIMITOR! De ce Mitsi, o PISICĂ foără stăpân, a devenit CELEBRĂ în Israel

UIMITOR! O pisică a devenit celebră pentru locul pe care şi l-a ales să se odihnească: un aparat de validat bilete de călătorie dintr-o gară din Israel.

Aglomeraţia n-o sperie, căci acolo este casa ei, totuşi, daca tot a devenit celebră, șeful gării spune că nu i-ar strica o casă adevărată, potrivit stirileprotv.ro.

Imaginile au fost filmate pe la sfârșitul lu ii trecute într-o gară şi au adunat peste cinci milioane de vizualizări şi peste 45.000 de distribuiri.

Pisica numită Mitsi stă liniștită pe un aparat de validare a biletelor de călătorie. Unii zâmbesc şi o mângâie, alţii parcă nici n-o văd, semn că nu e o privelişte ieşită din comun. Iar şeful de gară confirmă.

Şef de gară: “Mitsi e la noi de vreo doi ani. A venit aici, deşi s-a născut undeva în zonă, iar noi toţi avem grijă de ea. Îi aducem mâncare şi jucării.”

Filmuleţul viral a făcut-o cunoscută pe Mitsi nu doar printre localnicii navetişti. Acum o recunosc şi străinii.

Turist străin: “Cred că e pisică pe care am văzut-o pe internet. Stătea foarte confortabil acolo, cred că e foarte îndrăzneaţă. E o pisică frumoasă.”

O gară nu e totuşi cel mai potrivit loc pentru o felină, iar personalul profită acum de celebritatea lui Mitsi ca să-i caute un cămin sigur şi iubitor.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X