Sari la conținut
Home » Cele mai faimoase pisici! Felinele care sunt celebre pe internet

Cele mai faimoase pisici! Felinele care sunt celebre pe internet

pisicuță cu ochi albaștri; sursă foto: Mirella Cosimati/paw tracks.com

Cele mai faimoase pisici. Pisicile au captivat inimile oamenilor de mulți ani, suntem obsedați de aceste creaturi pufoase. Această dragoste pentru pisicuțe a făcut să apară multe pisici celebre.

Aflați aici unele dintre cele mai faimoase pisici.

Ted Nude-Gent – Domnul Bigglesworth din Austin Powers

Numele acestei pisici este aproape la fel de amuzant ca și apariția sa în film!

Cunoscută ca fiind pisica Sphynx fără păr a doctorului Evil din filmele Austin Powers, această pisică celebră se pare că era un mare fan al lui Mike Myers, în ciuda faptului că proprietarul său era dușmanul său în serie.

S-a raportat că Ted îl iubea atât de mult pe Mike, încât își petrecea tot timpul dormind în poala lui.

Tardar Sauce – Pisica morocănoasă

Pisica morocănoasă care stă pe o pernă

Grumpy Cat este, foarte probabil, una dintre cele mai faimoase pisici din istorie. Ea a devenit celebră în 2012, după ce o postare cu fața ei a devenit virală pe Reddit.

La început, nimeni nu a crezut că fața ei nu fusese modificată, dar, în realitate, semnele ei morocănoase erau reale. Și în curând toată lumea s-a îndrăgostit.

Potrivit proprietarilor ei, era o pisică foarte fericită (în ciuda expresiei), cu un tip de nanism și, deși arăta ca o Snowshoe sau Ragdoll, părinții ei erau un Calico Short Hair și un tabby gri!

Cele mai faimoase pisici: Cole și Marmalade – senzații pe YouTube

Pisicile de salvare Cole și Marmalade sunt o adevărată poveste de la o viață la bogăție.

Cole a venit primul și a fost găsit pe marginea drumului ca un pisoi de 6 săptămâni, apoi Marmalade s-a alăturat familiei puțin mai târziu ca un pisoi nedorit, potrivit purina.

Imediat ce s-au întâlnit, cei doi au devenit cei mai buni prieteni, iar acum aceste pisici celebre sunt vedete pe YouTube. Cu peste un milion de abonați, videoclipurile lor amuzante sunt perfecte pentru iubitorii de pisici care vor o scuză pentru a zâmbi.