Sari la conținut
Home » Video. Un cangur are un mod cu totul și cu totul special de a le mulțumi îngrijitorilor pentru că l-au salvat. Le oferă cea mai afectuoasă îmbrățișare

Video. Un cangur are un mod cu totul și cu totul special de a le mulțumi îngrijitorilor pentru că l-au salvat. Le oferă cea mai afectuoasă îmbrățișare

În fiecare dimineață, un cangur le oferă cea mai afectuoasă îmbrățișare îngrijitorilor săi, întrucât i-au salvat viața. Oamenii recunosc că nu prea sunt animale care să ofere atât de multă afectivitate așa cum oferă Abi.

Îmbrățișarea celor dragi ne face să simțim că totul va fi bine și ne ajută să-i arătăm celuilalt recunoștința de a-l avea în viața noastră.

În regnul animal, chiar dacă este rară, îmbrățișarea este, de asemenea, un comportament manifestat de diverse animale.  Uneori, animalele iubesc îmbrățișările chiar mai mult decât noi, oamenii.

Cangurul este un astfel de animal căruia îi place să își arate emoția și recunoștința față de prietenii lor umani, oferindu-le cea mai afectuoasă îmbrățișare.

Faceți cunoștință cu simpaticul cangur Abi de la Sanctuarul de canguri din Australia, Alice Springs, poate cel mai iubitor cangur din lume.

Ritualul de îmbrățișare are loc de ani de zile, în fiecare zi

Abi a fost salvată de personalul sanctuarului în urmă cu câțiva ani din cauza decesului mamei sale. Ea a primit cea mai bună îngrijire posibilă din partea personalului de la sanctuar.  Înțelege că, fără salvatori, nu ar fi putut supraviețui greutăților.

Nu am văzut niciodată o îmbrățișare mai afectuoasă din partea unui alt animal decât cea a lui Abi.  În videoclipul postat de sanctuar, putem vedea cum Abi și-a arătat cea mai sinceră recunoștință față de personal.  Potrivit sanctuarului, acest ritual de îmbrățișare are loc de mulți ani, în fiecare zi!

Mulți oameni sunt de părere că patrupedul este cel mai bun prieten al omului, dar în cazul acestui cangur, ea a demonstrat cu succes că poate să le ofere și mai multă afectivitate prietenilor săi umani.

În fiecare dimineață, Abi îi îmbrățișează cu cea mai mare afecțiune pe cei care o îngrijesc.

Îngrijitoarea o iubește atât de mult pe Abi, încât uneori îi dă un sărut. Abi nu se poate opri să-și arate recunoștința față de prietenii ei umani de la sanctuar.