Sari la conținut
Home » Imagini înduioșătoare. Reacția unui pui de cangur rămas orfan

Imagini înduioșătoare. Reacția unui pui de cangur rămas orfan

  • de

Imagini înduioșătoare. Reacția unui pui de cangur rămas orfan ne face să ne gândim cât de similare sunt emoțiile animalelor cu cele ale oamenilor. Cu toţii simțim nevoia de o îmbrăţişare. Apropierea fizică a două braţe care ne înconjoară şi ne ţin strâns, din partea unei persoane care ne iubeşte, este nepreţuită şi reuşeşte adesea să aibă efecte benefice asupra minţii noastre mai bine decât o face orice medicament.

Uite că natura nu încetează să ne surprindă, chiar şi animalele simt adesea nevoia unei îmbrăţişări, precum cangurul din următoarea poveste…

Cangurul din fotografie se numeşte Doodlebug şi este găzduit într-un adăpost din regiunea Northern Rivers, New South Wales, pe continentul australian. Gillian Abbot, conduce un refugiu de conservare a faunei sălbatice în Australia și a venit în ajutorul unui cangur orfan încercând să-i ofere sprijinul său pentru a trece peste aceste momente;

Micuțul cangur şi-a pierdut mama şi din acest motiv a realizat brusc că nimeni nu mai va avea grijă de el, cu excepția lui Gillian. Acesta nu numai că a avut grijă de puiul de cangur rămas fără mamă, dar i-a oferit tot ce credea că ar putea avea nevoie pentru a-l face să se recupereze cât mai repede posibil şi să sufere cât mai puţin în urma şocului despărțirii bruşte. O idee strălucită, motivul pentru care aceste imagini au făcut înconjurul lumii, pe care a avut-o doamna Abbot a fost să atârne urşi de pluş în curtea din spatele adăpostului australian.

Evident, micul Doodlebug s-a îndrăgostit imediat de unul dintre aceşti urşi şi nu s-a mai despărţit de el, aşa cum dezvăluie imaginile postate de Tim Beshara, fiul lui Gillian Abbot, pe profilul său de Twitter.

Ce a postat Tim pe Twitter: „Cangurul Doodlebug pare să reacţioneze la aceste jucării de pluş la fel ca un copil, practic se comportă cu acest urs drăgălaş ca şi cum ar fi prietenul său cel mai bun”.

Imaginile în care Doodlebug îşi îmbrăţişează strâns prietenul de pluş au înduioşat inimile a milioane de utilizatori de internet din întreaga lume.