Sari la conținut
Home » Video amuzant! Faceți cunoștință cu Orion, o pisică inteligentă care a învățat cum să mânuiască tehnologia

Video amuzant! Faceți cunoștință cu Orion, o pisică inteligentă care a învățat cum să mânuiască tehnologia

pisica neagră; sursă foto: evz.ro

Este posibil ca această pisică inteligentă să fi descoperit cea mai scumpă jucărie. Orion, „tehnicianul felin” a devenit viral pe TikTok după ce a fost filmat cum”reglează” termostatul pentru căldură al casei sale. A avut peste 830.000 de vizualizări și 63.000 de aprecieri. O precizare hilară, dar scurtă, a mamei lui Orion însoțește videoclipul.

Videoclipul începe cu Orion stând cât mai aproape de termostat, apropiindu-și fața de ecran pentru a inspecta cum funcționează tehnologia. „Așadar, pisica a învățat cum să regleze temperatura. Exact de asta aveam nevoie”, a spus mama lui Orion în timp ce felina testa capacitățile termostatului în materie de temperatură.

@malloryhascats Yezad had to lock it so we can only adjust it with our phones now. We’ll be fine until Orion learns how to use phones. #catsoftiktok #cat #blackcatsoftiktok #smarthome #googlenest #nestthermostat #cats ♬ original sound – Mallory Has Cats

Orion, pisica intelogentă care a învățat să folosească tehnologia

În intervalul celor șapte secunde de video, Orion reglează temperatura de cinci ori, și se pare că nu se poate decide dacă vrea să o ridice sau să o scadă. Pisoiul devine deosebit de intrigat atunci când temperatura se schimbă de la 74 la 75 de grade Fahrenheit, stând și mai drept în picioare urmărind cum ecranul termostatului trece de la gri la portocaliu aprins.

Cu toate acestea, nu este mulțumit și își folosește rapid laba pentru a o derula înapoi la 74. Jenna Stregowski, RVT, editorul de sănătate și comportament al animalelor de companie de la Daily Paws, spune că pisicile sunt interesate de noutăți, iar șansele sunt ca Orion să fi fost intrigat de ciudatul aparat de perete încă de când a fost instalat termostatul.

Pisicile sunt creaturi instinctiv curioase din cauza nevoii lor de a-și analiza mediul înconjurător în căutarea prăzii și a prădătorilor, așa că este logic de ce Orion este atât de captivat de noua sa jucărie sofisticată.

„Vom fi bine până când Orion va învăța să folosească telefoanele”

Stregowski mai spune că, deoarece Orion a învățat cum să își folosească lăbuțele într-un anumit mod pentru a modifica setările termostatului, acum este distractiv pentru el să îl ajusteze. Probabil că va dori să continue să îl schimbe pentru că este distractiv, mai ales dacă primește atenție pentru asta, fie ea pozitivă sau negativă.

În timp ce Orion ar putea dori să continue să se joace cu noua sa jucărie, sperăm că nu va  încărca factura de electricitate. Mama lui Orion a oferit o actualizare în legenda TikTok-ului, spunând că termostatul este acum blocat și poate fi reglat doar prin telefon. „Vom fi bine până când Orion va învăța să folosească telefoanele”, se arată în legendă. Din nefericire pentru ei, probabil că asta nu va dura prea mult.