De 390 Vizualizari

”Victor”, prea gras pentru a fi acceptat în avion. Ce a făcut proprietarul

”Victor” este prea gras pentru a fi acceptat în avion. Ce a făcut proprietarul  pentru motanul său ca să fie acceptat lângă călători.

Compania aeriană rusă Aeroflot i-a retras toate punctele de fidelitate unui pasager care a vrut să trișeze cu privire la greutatea pisicii sale, animalul fiind prea greu pentru a călători în cabină, substituindu-l cu un altul.

Mihail Galin a relatat săptămâna trecută pe Facebook că motanul său, Victor, a fost declarat prea greu pentru a fi acceptat lângă călători, în cursul unei escale la Moscova, în cadrul unui zbor din Letonia vătre Vladivostok (Extremul Orient rus), scrie 20 Minutes.

„Când a fost cântărit, motanul avea peste 10 kg, o greutate neautorizată în cabină”, unde limita stabilită de Aeroflot este 8 kg.

Mihail Galin și-a reportat plecarea la Moscova și a început să caute „o pisică simililară dar mai ușoară”.

A doua zi, s-a întors la aeroport cu Victor, cu o altă pisică și cu proprietarii ei. A reușit apoi să se înregistreze la clasa business, substituindu-și motanul cu pisica găsită.

Pe Facebook, bărbatul a postat o fotografie cu Victor, confortabil instalat în avion alături de un pahar cu șampanie.

Citește continuarea pe evz.ro

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X