Sari la conținut
Home » Urșii invitați la picnic! Ce au savurat aceștia?

Urșii invitați la picnic! Ce au savurat aceștia?

Featured Video Play Icon

Urșii invitați la picnic! În pitorescul oraș Naperville din statul Illinois, Statele Unite ale Americii, o zi obișnuită de picnic în aer liber s-a transformat. În ce? Într-o întâlnire neașteptată cu doi urși.

Evenimentul a avut loc când Melanie Free, o tânără în vârstă de 26 de ani, și câțiva prieteni au decis să se bucure de vremea frumoasă gătind burgeri lângă o pădure pitorească.

Urșii invitați la picnic!

Cu grătarul încins și mirosul apetisant al mâncării plinind aerul, oamenii se bucurau de moment. Când  dintr-o dată au observat doi urși care se apropiau cu pași hotărâți.

Instinctiv, au încercat să îi alunge pe urși, strigând, lovind tigăi și făcând orice zgomot puternic care le-a trecut prin cap. Animalele nu au fost descurajate și au continuat să se apropie.

Melanie a împărtășit experiența lor deosebită. ,,Am început să țipăm, să batem în tigăi și să încercăm în toate felurile posibile să îi speriem, dar ei nu au reacționat așa cum ne-am fi așteptat. Am oprit rapid grătarul, am luat burgerii pe care îi pregătisem și am fugit în casă, deoarece eram foarte speriați.”

Pregătindu-se să facă față situației, oamenii s-au adunat la primul etaj al casei și au ieșit pe balcon pentru a-i observa pe oaspeții nepoftiți.

Ursul a deschis grătarul cu labele

În ciuda tuturor eforturilor de a-i alunga, unul dintre urși a avut o idee delicioasă. A deschis capacul grătarului cu labele sale masive. Și a început să devoreze chiflele pentru hamburger crude. Lăsate în urmă de petrecăreți. Curând, și cel de-al doilea urs s-a alăturat festinului.

Pentru a face experiența și mai memorabilă, unul dintre urși a reușit să scotocească printre cutiile cu Coca-Cola dietetică. Și a savurat una dintre ele. Poate  era în căutarea unei băuturi răcoritoare după gustarea inedită.

Într-un final, după ce și-au satisfăcut pofta, cei doi urși au plecat din zona picnicului. Lăsând în urmă o poveste care va fi cu siguranță povestită de Melanie și prietenii ei mult timp de acum înainte.

Este un exemplu memorabil al interacțiunii dintre lumea omului și cea sălbatică, iar povestea cu urșii care au luat parte la picnic va rămâne viu în memoria lor și a comunității locale, conform gismeteo.ro.

Etichete: