Sari la conținut
Home » Modalități creative de a include câinele tău în nunta ta. Cu siguranță oaspeții își vor aminti ziua cea mare

Modalități creative de a include câinele tău în nunta ta. Cu siguranță oaspeții își vor aminti ziua cea mare

SURSĂ FOTO: dogtime.com

Pentru mulți proprietari de câini, companionii canini sunt membri iubiți ai familiei. Așadar, este firesc să îi dorească alături de ei în ziua lor specială. Potrivit unui sondaj, 94% dintre proprietarii de câini care plănuiesc o nuntă și-au inclus câinii în tot ceea ce înseamnă „Da”.

Includerea câinelui în nunta ta poate adăuga o notă suplimentară de bucurie și dragoste la sărbătoare. Există o mulțime de moduri creative de a încorpora puiul tău de blană în festivitățile de nuntă. Făcând acest lucru, asigurați o ocazie memorabilă și drăgălașă!

Câine de onoare sau purtător de verighete

Pentru a vă face câinele să se simtă ca o parte din petrecerea de nuntă, luați în considerare posibilitatea de a-l îmbrăca în ținute sau accesorii adorabile care se potrivesc cu tema nunții. Puteți găsi pe internet ținute de nuntă special concepute pentru câini.

Sau, alegeți un papion, o zgardă sau o bandană care să se coordoneze cu culorile nunții dumneavoastră. Acest lucru nu numai că va face câinele dvs. să arate elegant, dar îl va ajuta să iasă în evidență ca invitat special.

Oferiți-i un rol în cadrul ceremoniei, numindu-l „câine de onoare”. Ei pot însoți petrecerea de nuntă pe culoar. Fă-l foarte special împodobindu-l cu o coroană de flori sau cu un mic semn care să indice titlul lor. Dacă cățelul tău este bine crescut și se simte bine în mijlocul mulțimii, îl poți chiar dresa să poarte verighetele într-o pungă specială atașată la zgardă. În acest fel vei adăuga cu siguranță o notă unică și înduioșătoare ceremoniei.

Prăjitură pentru căței sau bar de dulciuri pentru câini

Includeți-vă câinele în recepția de nuntă prin amenajarea unui „pupcake” dedicat sau a unui bar de dulciuri pentru căței. Poți comanda un tort sau brioșe special concepute pentru câini, pentru ca prietenul tău blănos să se bucure de ele.

În plus, puneți la dispoziție o varietate de dulciuri și gustări pentru câine pentru companionii canini ai invitaților dumneavoastră. Această notă asigură faptul că face parte din sărbătoare. De asemenea, adaugă un element interactiv de care se vor bucura animalele de companie ale invitaților dumneavoastră.

Cabină foto pentru câini

Amenajați o zonă de cabină foto prietenoasă cu animalele de companie, unde dumneavoastră, invitații și câinele  puteți surprinde momente de neuitat împreună. Includeți recuzită și accesorii, cum ar fi pălării, ochelari și pancarte de mărimea câinelui, pe care să le poate purta.

Angajați un fotograf profesionist pentru animale de companie sau desemnați un prieten de încredere sau un membru al familiei pentru a surprinde fotografii sincere și pozate cu câinele vostru. Veți prețui amintirile pe care le veți crea pentru mulți ani de acum încolo.

Lasă-ți nunta să se desfășoare

Încorporează-ți câinele în recepția de nuntă folosind cărți de însoțire sau favoruri cu tematică de câine. Atașați mici etichete sau carduri cu numele fiecărui invitat și atribuirea mesei la un biscuit personalizat pentru câini sau o jucării.

Este o modalitate încântătoare de a vă arăta aprecierea pentru oaspeți și prietenii lor blănoși. De asemenea, adaugă o notă jucăușă la tema generală a nunții.

Includerea câinelui tău la nunta ta poate crea momente de neuitat și poate stimula fericirea zilei tale speciale. De la îmbrăcarea companionului tău canin în ținută de nuntă până la a-i oferi puiului tău de blană un rol în cadrul ceremoniei, există numeroase moduri creative de a-ți face cățelul să se simtă ca o parte valoroasă a sărbătorii, potrivit dogtime.com.