De 1405 Vizualizari

Un rottweiler isi arata coltii la comanda

Un rottweiler, aparent inofensiv, reuseste sa treaca, in doar cateva secunde, de la o atitudine pasiva la una extrem de agresiva, la comanda stapanului, care a publicat imaginile amuzante pe Internet.

“Arata-mi dintii”, ii comandă stapanul, in timp ce-l filmeaza, iar cainele se supuse si isi arata putin coltii. Dar, imediat vine cea-a doua solicitare….“mai sus, mai sus!”. Iar rottweilerul isi dezveleste si mai mult coltii, iar figura capata trasaturi agresive…..

 

“Bine. Din nou!” si “Arată-mi fata rea!”,  ii cere stapanul, iar cainele repeta figurile, din care se intelege usor ca nu se afla prima data in fata acestor comenzi, iar mutra sa se schimba dintr-una pasnica intr-un gata de atac fara scapare pentru o posibila victima.

La finalul filmuletului, preluat de dailymail.co.uk  în pagina electronică, cainele pare ca se repede, jucaus, sa isi primeasca recompensa dupa momentele de actorie! Sa speram totusi, ca acestea sunt doar niste mutre amuzante ale rottwailer-ului si nu un instructaj pentru inrairea animalului. De altfel, prima varianta este mult mai plauzibila, dat fiind faptul ca, pe toata perioada filmarii, cainele se afla intr-un pat, probabil al stapanilor, acolo unde-i place cu siguranta sa se alinte in voie.

sursa foto: dailymail.co.uk

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X