Sari la conținut
Home » Faceți cunoștință cu Narnia, o pisică cu totul deosebită! Imagini adorabile cu felina domestică

Faceți cunoștință cu Narnia, o pisică cu totul deosebită! Imagini adorabile cu felina domestică

Faceți cunoștință cu Narnia, o pisică cu totul deosebită! Imagini adorabile cu felina domestică.

Imaginile au fost publicate de un fotograf profesionist!

Pe nume Narnia, o pisică a cucerit utilizatorii de pe internet prin intermediul înfățișării sale deosebite! Felina cu „două fețe” a fost fotografiată de Jean-Michel Labat, un iubitor de animale și fotograf profesionist.

Născută în urmă cu trei ani, Narnia a avut norocul să aibă o stăpâna extraordinară, Stephanie Jimenez. Coloritul diferit al corpului îi acoperă întreagă înfățișare. Pe partea dreaptă a capului culoarea blăniţei este neagră, iar pe partea stângă este gri. Înfăţişarea ei se datorează unei tulburări genetice.

Adevărul este că felina a crescut sănătoasă şi chiar a câştigat o anumită popularitate pe Internet.

La fel ca alte animale, fiecare pisică are o personalitate diferită. Aceasta este influențată de sexul pisicii, de mediul în care trăiește, de modul în care a crescut când era mică, cât de devreme a fost luată de lângă mama ei. De asemenea, mai știm că personalitatea pisicii diferă foarte mult și în funcție de rasa din care face parte. Însă, pe lângă toți acești factori, unii oameni de știință susțin că personalitatea pisicii este influențată și de culoarea blăniței ei.

Faceți cunoștință cu Narnia