Sari la conținut
Home » Ultimul drum al unui câine programat la eutanasiere! Stăpânul îl surprinde printr-o serie de poze emoționante

Ultimul drum al unui câine programat la eutanasiere! Stăpânul îl surprinde printr-o serie de poze emoționante

  • de

Ultimul drum al unui câine programat la eutanasiere! Stăpânul îl surprinde printr-o serie de poze emoționante.

Stăpânul a decis să îi pună capăt suferinței!

O fotografie a unei cățelușe aflată în drum spre un cabinet veterinar a impresionat pe toată lumea! Se pare că patrupedul suferea extrem de mult, iar decizia eutanasierii i-a frânt inima proprietarului.

Însă, aceasta a fost cea mai bună decizie pentru a putea să își scape cea mai bună prietenă de durere.

Libra fost întotdeauna foarte ataşată de proprietarul ei şi a împărtăşit nenumărate momente cu el, dar, din păcate, după 15 ani de viaţă, au început să apară probleme de sănătate foarte grave. De fapt, decizia chiar a fost amânată cu câteva luni, dar el nu a mai putut suporta să o vadă suferind. Aşadar, înainte de a-şi lua rămas bun, a luat-o cu el în maşină pentru o ultimă plimbare.

El cunoscuse căţeluşa de pe vremea când era copil şi au împărţit 15 ani împreună.

„Fotografia mi-a oferit puţină linişte, deşi ştiu bine că nu o voi mai vedea, dar de fiecare dată când mi-e dor de ea, mă uit la această poză unde arătă atât de fericită, de parcă nu ar fi găsit o modalitate mai bună de a-şi lua la revedere de la lume, ca şi când ar spune: stai liniştit, voi fi bine!”, povesteşte bărbatul.

Libra părea să se bucure de călătorie, iar bărbatul nu a ezitat să surprindă acest moment copleşitor care să-i amintească de expresia ei pentru totdeauna.

Ultimul drum al unui câine