Sari la conținut
Home » Un punct de hrănire al animalelor sălbatice din Caraș-Severin, ținta unui pui de urs curios! Imaginile surprinse

Un punct de hrănire al animalelor sălbatice din Caraș-Severin, ținta unui pui de urs curios! Imaginile surprinse

  • de

Un punct de hrănire al animalelor sălbatice din Caraș-Severin, ținta unui pui de urs curios! Imaginile surprinse.

Ocolul Silvic Teregova a avut parte de vizita unui musafir cu totul deosebit!

Pentru un pui de urs, punctul de hrănire al animalelor sălbatice amplasat în Ocolul Silvic Teregova, Direcția Silvică Caraș-Severin, este locul preferat pentru a putea găsi o gustare delicioasă! Chiar dacă hrana este destinată animalelor sălbatice, se pare că acest pui de urs nu a dorit să aștepte până când mâncarea era repartizată în natură, el fiind convins că poate să își încerce norocul mult mai înainte!

Ursulețul depune ceva efort pentru prada: urcă pe scara făcută din șipci și se chinuie chiar și cu gura să țină deschisă ușa magaziei suspendate deasupra solului. Într-un final, reușește să înhațe sacul și fuge spre pădure.

Însă, punctul de hrănire este monitorizat de camere de filmat, toată scena fiind surprinsă și publicată în mediul online, spre amuzamentul celor care își doresc să urmărească videoclipul.

Potrivit digi24.ro, clipul a fost postat pe pagina de Facebook a Romsilva, alături de un mesaj amuzant:

„Suntem în căutarea unui mic hoțoman care ne-a lăsat fără un sac de porumb.

Semnalmente: blănos, simpatic, ingenios, micuț, bun cățărător, trăiește în pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova, are nas fin și abilități în ”subtilizarea” lucrurilor.

Ursul juvenil din imagini a reușit să subtilizeze un sac de porumb dintr-un observator al unui punct de hrănire al animalelor sălbatice amenajat de specialiștii Romsilva la Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș – Severin”.