Un pisoi salvat de pe stradă, imagini emoționante când este hrănit de un tânăr la metrou!

Pisoiul a primit o nouă șansă la viață!

Protagonistul următoarei poveşti emoţionante a dat peste un pisoi neajutorat aflat între două clădiri, vizibil speriat și deprimat. La vederea acestei scene deplorabile, tânărul nu s-a gândit de două ori și a decis să îl salveze.

Într-una din zile, Gillian Rogers, fondatoarea unui adăpost de animale, a fost martora unei scene emoţionante în metroul din New York: Aceasta a văzut un tânăr care hrănea cu multă grijă un pisoi adorabil cu un biberon.

Ea s-a apropiat și l-a întrebat pe tânăr dacă pisoiul îi aparține sau dacă l-a găsit pe stradă; tânărul i-a răspuns că pisoiul neajutorat era singur şi îşi căuta de mâncare. Nu a putut să-l lase acolo, așa că l-a luat cu el, a cumpărat niște lapte, un biberon și l-a hrănit cum a putut.

„A fost cu adevărat un moment special. Când am coborât din vagon, am simţit că sunt în al nouălea cer. Am fost atât de fericită – de parcă mi-ar fi restabilit credinţa în umanitate. Mai sunt şi oameni buni aici jos.”

Imaginea a fost distribuită în mediul online, iar toată lumea a rămas impresionată de gestul tânărului!

Un pisoi salvat de pe stradă
Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da