De 3276 Vizualizari

Un pește RAR, asemănător unei CREATURI EXTRATERESTRE, a fost descoperit în CHINA

O specie foarte rară de țipar a fost descoperită într-un lac din estul Chinei, peștele semănând izbitor de mult cu creatura extraterestră care a înspăimântat milioane de spectatori ai celebrei pelicule SF „Alien”, potrivit Daily Mail.
Țiparul purpuriu descoperit în Lacul Taihu se hrănește cu crustacee și trăiește atât în apele dulci, unde se reproduce, cât și în apă sărată, perioada petrecută aici fiind de aproximativ câte luni, timp în care se hrănește și se dezvoltă.

De-a lungul vieții, acest pește poate parcurge aproximativ 100 de kilometri în ciclurile sale migraționale. De asemenea, țiparul purpuriu poate supraviețui și pe uscat pentru o anumită perioadă de timp. Are o lungime de 30 de centimetri și se hrănește cu pești mici și nevertebrate. Această specie trăiește mai ales în estuarele și în apele de coastă din Africa de Est, India și Australia, dar a fost descoperit și în Japonia, Bangladesh, Noua Guinee și Caledonia.

Tags:

Un singur comentariu

  1. Romanii l-ar eutanasia si pe asta

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X