Sari la conținut
Home » Un motan își conduce în fiecare zi stăpâna la autobuzul școlar!

Un motan își conduce în fiecare zi stăpâna la autobuzul școlar!

  • de

Un motan își conduce în fiecare zi stăpâna la autobuzul școlar!

Nimic nu este mai important pentru un motan decât siguranța micuței sale prietene!

Următoarea întâmplare îl are în centrul atenției pe Craig, un motan extrem de prietenos și adorabil, adoptat dintr-un centru pentru animale. El a rămas mereu recunoscător familiei sale pentru acest gest, și s-a atașat extrem de mult de stăpâna lui în vârstă de șapte ani.

Se pare că motanul a învăţat rapid programul proprietarilor săi şi s-a adaptat perfect activităţilor acestora, în special la cele fetiţei. Când Craig şi-a dat seama că micuţa se trezeşte în fiecare dimineaţă pentru a merge la şcoală, a decis să o „însoţească” până la staţia autobuzului şcolar.

Craig părăseşte casa în fiecare dimineaţă alături de fiica Jessicăi şi se asigură că fetiţa urcă în autobuzul şcolar.

„Prima dată, m-am gândit: ‘Oare chiar face asta?’. Şi imediat ce a venit autobuzul, mă aşteptam să se întoarcă acasă”, povesteşte Jessica, „dar a stat acolo şi s-a asigurat că fetiţa a urcat, apoi l-a urmărit cum pleacă şi în cele din urmă vine către mine.”

Un motan
Un motan

De asemenea, se pare că Craig simte ora de întoarcere a micuţei sale stăpâne.

O prietenie cu totul specială s-a stabilit între ei. Jessica a postat un videoclip al scenei pe profilul ei TikTok, pentru a demonstra cum Craig este nedespărţit de fiica sa.

Videoclipul de mai jos ne prezintă relația specială de prietenie între animalele noastre de companie și oameni, în special cu cei mici.