Sari la conținut
Home » După ce a salvat un motan bătrân din adăpost, o femeie și-a dat seama că trebuie să îi salveze și prietenul!

După ce a salvat un motan bătrân din adăpost, o femeie și-a dat seama că trebuie să îi salveze și prietenul!

După ce a salvat un motan bătrân din adăpost, o femeie și-a dat seama că trebuie să îi salveze și prietenul!

Femeia a fost surprinsă de prietenia arătată de un motan din adăpost!

Max și Mojo, doi motani bătrâni aflați într-un adăpost pentru animale au devenit cei mai buni prieteni după ce au împărțit împreună greutățile vieții. Cele două animale au fost aduse la Biroul pentru Controlul Animalelor din Anne Arundel County, Maryland, SUA, însă voluntarii nu aveau prea multe speranțe pentru ei.

Pisicile bătrâne tind să întâmpine mai multe dificultăţi în procesul de adopţie, iar bieţii Mojo şi Max erau cei mai buni prieteni. Cu toate acestea, ei trebuiau să stea despărţiţi în cuşti diferite conform politicii adăpostului.

Mojo, fiind mai norocos, a fost adoptat şi în cele din urmă a ajuns într-un cămin plin de dragoste şi afecţiune. Cu toate acestea, noua sa proprietară avea conştiinţa încărcată, gândindu-se la faptul că Max, cel mai bun prieten al lui Mojo, îşi va petrece restul zilelor într-o cuşcă din adăpost.

„Mojo s-a dovedit a fi un animal de companie minunat. Dar ideea că el (Max) continua să-şi trăiască viaţa într-o cuşcă, pur şi simplu mi-a frânt inima”, a spus proprietara sa. A doua zi, femeia s-a întors la adăpost pentru a-l lua acasă şi pe Max!”

Max şi Mojo au fost în cele din urmă reuniţi, iar acum, amândoi se pot bucura de ultimii lor ani de viaţă într-o casă confortabilă, înconjuraţi de multă dragoste.

Momentele de genul acesta, care pot părea mici şi nesemnificative pentru unii, reprezintă totul pentru aceste animale provenite dintr-un adăpost.

motan
motan

Animalele de companie abandonate și ajunse în diferite locuri pentru protecția lor primesc o nouă șansă la viață în momentul respectiv, însă doar o parte dintre ele ajung să fie adoptate ulterior de familii iubitoare.