De 336 Vizualizari

Un leopard a ajuns intr-o scoala din India

Prinderea lui a durat peste 10 ore...

Un leopard care s-a ratacit intr-o scoala din Sudul Indiei a ranit trei persoane inainte de a fi prins, dupa o operatiune care a durat peste zece ore, a informat luni politia, citata de DPA si EFE.

Scoala, situata la marginea orasului Bangalore, era goala la momentul in care felina a patruns in interior. Animalul a ranit un activist pentru mediu, un angajat din domeniul forestier si un cameraman de la o televiziune locala.

„Leopardul a intrat in scoala duminica dimineata si a fost capturat si tranchizilat dupa o zi intreaga de eforturi ale unei echipe formate din padurari, membri ai unor ONG-uri si politie”, a declarat seful politiei locale NH Rajasekhar. Inregistrarile video aparute in presa indiana arata un leopard mascul care se plimba coridoarele goale ale scolii si ataca persoanele trimise sa il captureze.

Leopardul a fost eliberat, duminica noaptea, in Parcul National Bannerghatta, situat la circa 30 kilometri de scoala pe care a vizitat-o.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X