Sari la conținut
Home » Un iepure sau o pisică? Povestea lui Campbell, animăluțul din parcare

Un iepure sau o pisică? Povestea lui Campbell, animăluțul din parcare

Fascinanta pisică cu ochi verzi ;sursa foto:divahair.ro

Un iepure sau o pisică? Există două locații Campbell’s Nursery în Lincoln, Nebraska, iar Rose Hunter, o autoproclamată „dependentă de plante de apartament”, o vizitează aproape întotdeauna pe cea mai apropiată de casa ei.

Dar vara trecută, după ce și-a schimbat niște planuri, Hunter a ajuns în apropierea celeilalte locații. Rose a decis să treacă pe acolo. Nu știa că această vizită întâmplătoare îi va schimba viața.

Un iepure sau o pisică?

Ajunsă la Campbell’s, Hunter a observat ceva ciudat în parcare. Părea să fie o bucată mică și pufoasă abandonată pe beton.

„La început nu aveam nicio idee la ce mă uitam”, a declarat Hunter. „De la distanță… l-am recunoscut ca fiind o altă pată de ulei”.

Curioasă, Hunter s-a dus să se uite mai de aproape. Inițial, ea a crezut că micul animal era un iepure.

Apoi s-a gândit că ar putea fi o veveriță. În cele din urmă, și-a dat seama că puiul era un pisoi și că nu putea avea mai mult de 5 zile.

Hunter a declarat că: „Este un adevărat miracol că a fost aruncat în centrul unei parcări și nu oriunde pe linia de demarcație sau unde ar fi putut ateriza un cauciuc”.

Hunter a apucat cu grijă pisoiul și l-a mutat în siguranța mașinii sale. Apoi a sunat la Campbell’s și a întrebat dacă au cunoștință de existența unor pisici vagaboande pe proprietate.

Nimeni de la grădiniță nu avea cunoștință despre o asemenea pisică, așa că Hunter a sunat un veterinar local pentru sfaturi și a făcut o programare.

Ea a dus micuța pisicuță acasă, unde s-a putut odihni în siguranță pentru o noapte. În dimineața următoare, Hunter s-a întors și a pus pisoiul într-o cutie, în speranța că mama lui s-ar putea întoarce după el, dar nu a venit nimeni.

Din fericire, micuțul era acum în siguranță cu Hunter.

Viața fericită a pisoiului

Un pisoi fericit
Un pisoi fericit care se bucură de prezența stăpânului său

După ce a postat pe Facebook despre situația ei, Hunter a intrat în legătură cu o veche prietenă care știa de o potențială mamă adoptivă pentru pisici în zonă.

Pisica mai în vârstă tocmai născuse pisoi și încă alăpta. În mod miraculos, prietenoasa mamă pisică a fost fericită să hrănească pisoiul vagabond.

„A fost remarcabil să urmăresc prima lor întâlnire și să-l văd cum se agață de ea pentru prima dată”, a spus Hunter.

În aceste zile, Campbell adoră viața alături de mama sa. Pisica se bucură de o mulțime de jucării și execută salturi perfecte în timp ce se joacă, potrivit thedodo.

Hunter este atât de fericită că și-a găsit noul prieten, care îi păstrează mereu un zâmbet pe față. „Acum este ca un mic personaj de desene animate”, a spus Hunter. „Atât de jucăuș și amuzant și cu expresii faciale atât de prostești și expressive”.