Sari la conținut
Home » Un cetățean american, fost militar, a fost prins într-o „ambuscadă de pisici”. Ce reacție a avut bărbatul

Un cetățean american, fost militar, a fost prins într-o „ambuscadă de pisici”. Ce reacție a avut bărbatul

pisici, sursa foto - vetcorbeanca.ro

Fostul militar a salvat mai mulți pui de pisică. Robert Brantley, un veteran al armatei americane s-a oprit la marginea drumului pentru a ajuta un pisoi care părea rătăcit, dar a avut parte de o mare surpriză. În acel moment, mai mulți pisoi ieșiți din tufișuri s-au repezit spre bărbat.

Brantley se îndrepta spre casă în Pioneer, Louisiana, când a zărit un pisoi și s-a oprit să-l ajute, dar în scurt timp au apărut mai multe pisici care au tâșnit din iarbă și au alergat spre el, așa cum se vede într-un videoclip care a devenit viral în mediul online.

Fostul militar a salvat mai mulți pui de pisică, în total, 13 suflete

El nu s-a îndurat să îi lase acolo și i-a luat acasă где срочно оформить онлайн займ на карту . A păstrat trei dintre acei pisoi pentru familia sa, iar restul i-a încredințat unor alte familii, astfel că toți pisoii și-au găsit stăpân.

În videoclip apare cum Robert îl ia pe primul pisoi și îl arată camerei, astfel încât să se bucure și internauții de simpaticul pisoi.

Câteva momente mai târziu, Brantley poate fi auzit spunând: „Oh, nu”.

Apoi, pisicuțele au fost văzute sărind peste iarbă și adunându-se entuziasmate în jurul picioarelor sale.

„Credeam că salvez unul”, a mai precizat veteranul.

Tatăl a doi copii, Brantley i-a urcat în cele din urmă pe toți cei 13 pisoi în mașina sa și i-a dus acasă.

„Nu eram pregătit să le iau, dar nici nu le puteam lăsa să moară”, a spus el pentru Viral Hog. „Așa că i-am luat și i-am adus acasă, unde ne ocupăm să-i facem sănătoși și să le găsim un cămin bun”.

De asemenea, el a împărtășit un videoclip cu autoturismul său invadat de aceste pisicuțe, exclamând că mașina lui nu a fost pregătită pentru asta.

El le-a pus și nume pisoilor, iar trei dintre ei au rămas la Robert. Aceștia se numesc: Ruby, Scout și Milo.