Sari la conținut
Home » Un cățel a fost salvat după ce a stat 12 ore captiv sub pământ!

Un cățel a fost salvat după ce a stat 12 ore captiv sub pământ!

  • de

Un cățel a fost salvat după ce a stat 12 ore captiv sub pământ!

Intrat într-o vizuină de iepuri, un cățel a rămas blocat!

Pentru Max, un cățel din rasa Jack Russel adorabil, urmărirea unui iepure putea să provoace o adevărată tragedie, după ce a rămas blocat într-o vizuină. Bietul animal de companie risca să își piardă viața cu fiecare minut care trecea.

 

Cei care s-au ocupat de această situație urgentă au fost pompierii britanici, care au fost anunțați de proprietara lui Max că patrupedul său a dispărut după ce a intrat într-o gaură construită de iepuri.

Cea mai mare teamă care plutea în aer era că bietul câine se va sufoca.

 

„De îndată ce am făcut o gaură în tunel, Max a şi scos capul. Cu puţin ajutor din partea proprietarei sale, câinele a reuşit să găsească suficientă energie pentru a se elibera. O vulpe mică a ieşit pe lângă el” – a declarat Charlie Eastwell, comandantul echipajului TRU.

 

Cu toate că povestea poate părea simplă, salvarea a durat aproape 12 ore.

 

Din fericire, câinele nu a suferit niciun fel de traumă, fiind doar însetat şi speriat după 12 ore de captivitate.

„Am fost cu toţii bucuroşi să-l vedem pe Max reunindu-se cu proprietara sa. Suntem încrezători că el şi vulpea şi-au învăţat lecţia şi vor sta cât mai departe de tunelurile săpate de iepuri.” – a mai adăugat Charlie.

„Nu numai că nu vrem ca oamenii să se pună în pericol atunci când încearcă să-şi salveze animalele de companie. Dar avem şi echipamente, cum ar fi dispozitive de ascultare şi camere video, care ne permit să localizăm animalul cu o precizie maximă şi fără distrugerea reţelei de tuneluri”, a conchis Charlie.