De 832 Vizualizari

Un câine și un site de MATRIMONIALE au stat la baza unei INCREDIBILE relații de IUBIRE!

Poveste cu happy-end

În urmă cu câiva ani, Richard Craggs și-a completat un profil pe un site de matrimoniale, cu speranța că va cunoaște o femeie cu care, ulterior, să se poată căsători. După câteva luni în care nu a reușit să lege nicio relație, bărbatul și-a șters poza de profil, iar în locul ei a pus-o pe cea a lui George, câinele său.

caine

 

Această decizie s-a dovedit a fi una foarte inspirată. Sedusă de imaginea patrupedului, Katie Beddo l-a contactat pe Richard, iar între cei doi s-a înfiripat o fulminantă relație de iubire.

Mi-am dorit mereu un câine așa cum e George, așa că, atunci când i-am văzut poza pe siteul de matrimoniale, am ținut neapărat să-i cunosc stăpânul. M-a amuzat ideea de a-ți pune la profil poza câinelui. Apoi, lucrurile au luat o turnură fericită și romantică pentru amândoi”, a povestit Katie. Relația dintre ea și Richard a continuat timp de cinci ani, apoi cei doi au decis să se căsătorească, iar la ceremonie, George a fost invitat de onoare. Acum, cei doi au și o fiică, Betania, în vârstă de 3 luni.

caine relatie

 

caine relatie 1

 

caine relatie 2

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X