Sari la conținut
Home » Cum să îți răsfeți pisica: 7 recomandări sănătoase

Cum să îți răsfeți pisica: 7 recomandări sănătoase

Care sunt semnele că pisica ta te iubește?

Cum să îți răsfeți pisica. Dacă ești stăpânul unei pisici, atunci știi că sunt, în general, animale de companie fermecătoare, ușor de întreținut și curioase. Dar dacă nu știi cum poți să o faci fericită, iată câteva recomandări care te pot ajuta:

Cum să îți răsfeți pisica: Achiziționează un stâlp de cățărat

Cum să îți răsfeți pisica: Pisicuța se uită mirată
Cum să îți răsfeți pisica: Pisicuța se uită mirată în gol

Pisicile adoră să-și îngrijească ghearele, chiar dacă unicul lor prădător este… aspiratorul. De aceea, pisicile adoră să zgârie diverse obiecte precum canapeaua, pantofii de piele, covorul etc.

Dacă cauți un răspuns la întrebarea lor: „Ce pot zgâria fără să te fac să țipi?” luați-le un stâlp de cățărat care să le permită să își testeze și gheruțele.

Ajut-o să rămână cu blana curată

Pisicile adoră să se lingă și să se curețe. Dar nu le plac atât de mult ghemele de păr.

Îți poți ajuta pisica prin periatăa regulat. În plus, atenția și timpul petrecut împreună vor aduce doar beneficii suplimentare.

Cum să îți răsfeți pisica: Răsfaț-o cu gustări

Pisicile se bucură de gustări la fel de mult ca oricare alt animal de companie. Așa că îți poțo răsfața pisica cu o gustare nouă. Care nu doar să fie sănătoasă, dar și gustoasă și săracă în calorii.

Oferă-i jucării noi

În general, jucăriile pentru pisici nu sunt foarte costisitoare și pisicile le adoră. Jucăriile sunt stimulente din punct de vedere fizic și mental și o mențin activă, vioaie și sănătoasă.

Împrospătează apa frecvent

Apa este esențiala pentru sănătatea și fericirea pisicii tale. Deoarece sunt curioase și jucăușe, poți să faci timpul petrecut de pisica ta la dispozitivul de apă mai distractiv. De exemplu, îl poți moderniza, achiziționând unul care face bule. Sau o mini-fântână. Există multe opțiuni disponibile la diferite prețuri.

Înnoiește litiera

O cheltuială care ar putea să te ajute și pe tine este o litieră cu funcție de auto-curățătoare. Astfel pisica ta nu va mai trebui să mai suporte umilința unei cutii de nisip murdare.

Cum să îți răsfeți pisica: Plantează o porție generoasă de Iarba pisicii

Dacă ai văzut vreodată o pisică încercând să ciugulească frunzele de ficus preferate sau florile din glastră, este pentru că au un instinct natural de a ronțăi iarbă.

Fibrele din iarbă le ajută la digestie, printre altele. Iarba pisicii este ușor de crescut atât în interior, cât și în exterior. Și este cu adevărat o delicatesă pentru pisici în comparație cu plantele de apartament, multe dintre ele fiind toxice pentru animalele de companie, conform wellnesspetfood.com.