Sari la conținut
Home » Un câine o conduce zilnic pe mica sa prietenă la autobuzul școlar! Videoclip impresionant cu cei doi.

Un câine o conduce zilnic pe mica sa prietenă la autobuzul școlar! Videoclip impresionant cu cei doi.

  • de

Un câine o conduce zilnic pe mica sa prietenă la autobuzul școlar! Videoclip impresionant cu cei doi.

În China, un cățel se asigură zilnic că stăpâna lui ajunge în siguranța la autobuzul școlar!

Prietenia dintre un cățel și om este greu de descris în cuvinte, iar loialitatea de care pot da dovadă animalele de companie nu are limite. De această dată, un cățel din China a făcut furori pe internet, după ce a fost filmat când o conduce pe mica lui stăpână la autobuzul școlar.

În vârstă de cinci ani, fetița este dusă și așteptată la întoarcere de către patruped, având parte de toată protecția și dragostea din lume. El vrea să se asigure că micuţa urcă în deplină siguranţă în vehicul.

 

Prietenia minunată dintre această fetiţă şi un câine a fost surprinsă într-o serie de videoclipuri încărcate de către mama fetiţei pe platforma video chineză Douyin.

Într-unul dintre clipuri, putem vedea câinele dând energic din coadă când un autobuz şcolar de culoare galbenă se apropie de staţie pentru a o lua pe fetiţă.

După oprirea vehiculului, o profesoară se apropie de uşă pentru a o ajuta pe fetiţă să urce în autobuz în timp ce câinele se plimbă fericit pe trotuar.

Fetița se bucură în fiecare zi de companie cățelului, care vrea să își știe stăpâna în siguranță.

Conform declarațiilor venite din partea mamei, filmarea și distribuirea în mediul online a videoclipului a fost făcută pentru a le arăta tuturor cât de sinceră este prietenia unui animal de companie, dar şi felul în care acesta îi protejează necondiţionat fiica.

Câinele este cel mai loial prieten al omului. Indiferent de rasa pe care o are, de mărime și aspect, câinele este cel mai iubit animal de companie din istoria omenirii. Aceștia ne-au învățat despre loialitate, dragoste, curaj, sacrificiu și încredere.