Sari la conținut
Home » Un câine a reușit să îi salveze viața stăpânului său aflat în depresie!

Un câine a reușit să îi salveze viața stăpânului său aflat în depresie!

  • de

Un câine a reușit să îi salveze viața stăpânului său aflat în depresie!

O nouă dovadă de prieteni și loialitate pe care o poate exprima un câine!

Pentru Byron Taylor, un tânăr aflat într-o puternică depresie, viața părea fără sens, intrând într-o stare care era aproape să îi pună sfârșit vieții. În vârstă de 23 de ani, din Gloucester, Marea Britanie, el a fost extrem de afectat atunci când iubita sa a decis să îl părăsească.

Într-o zi, depresia a devenit atât de copleşitoare, încât s-a gândit la ce putea fi mai rău.

„Am avut o relaţie îndelungată cu fosta mea iubită. Şi s-a încheiat foarte prost. A urmat o perioadă foarte dificilă şi am încercat să mă sinucid. Fosta mea m-a părăsit. A fost ceva oribil. A plecat cu toţi banii şi lucrurile mele. Efectiv am pierdut totul. Nu îmi mai puteam permite nici plata chiriei.”

Deşi Taylor era convins că viaţa nu mai merită trăită, din fericire câinele său Geo, în vârstă de 6 ani, era de altă părere.

Taylor avea deja patru căţeluşi acasă pe care îi îngrijea, dar ştia că Geo este ceva special.

Simţind că ceva nu este în regulă cu prietenul său uman, Geo a început să se teamă că proprietarul pe care îl iubea atât de mult îl va lăsa singur în această lume.

Geo este ceea ce Taylor descrie ca fiind un câine „destul de liniştit”, aşa că atunci când patrupedul a înşfăcat ştreangul cu care Taylor intenţiona să-şi pună capăt zilelor, tânărul a fost surprins.

Câinele încerca cu toată ființa sa să îl facă să se răzgândească, iar în cele din urmă a reușit!

Un câine
Un câine