Sari la conținut
Home » Indiferent de problemele sale de sănătate, o familie decide să adopte câinele grav bolnav!

Indiferent de problemele sale de sănătate, o familie decide să adopte câinele grav bolnav!

Indiferent de problemele sale de sănătate, o familie decide să adopte câinele grav bolnav!

Câinele a fost salvat dintr-un adăpost din Grecia!

Pe nume Bianca, o cățelușă a fost nevoită să trăiască singură pe străzile unui oraș din Grecia, însă înaintarea în vârstă și-a spus cuvântul. Ea a fost afectată de o boală gravă, care debutează cu pierderea coordonării membrelor posterioare. Animalul de companie începea să își piardă speranța la o viață cât de cât normală.

Acela a fost momentul în care SPAZ, o organizaţie de salvare a câinilor, a aflat despre povestea ei şi a intervenit.

Povestea nu este un caz izolat, o mulțime de animale fiind puse în situația de a supraviețui pe stradă. Chiar dacă diferitele asociații pentru protecția animalelor încearcă să facă tot posibilul pentru acestea, rămân totuși un număr importante de animale aflate în dificultate.

Câţiva oameni care lucrau în apropiere o hrăneau, uneori chiar mai mult decât trebuia, şi i-au construit o căsuţă din lemn pentru a se adăposti. Unii au plătit radiografiile la medicul veterinar, în timp ce alţii i-au cumpărat un scaun cu rotile special, însă nevoia unui adăpost permanent își spunea cuvântul.

A fost luată de pe străzi, dusă la medicul veterinar pentru o binemeritată baie, a primit tratament şi a trecut printr-o şedinţă de înfrumuseţare pentru a arăta cât mai bine pentru un posibil proprietar.

Câinele bolnav

Chiar dacă pare o sarcină dificilă pentru un câine paralizat în vârstă de 7 ani să-şi găsească o casă, Bianca a avut un noroc uimitor! A fost ajutată de oameni cu suflet mare şi acum are un cămin permanent şi o familie care o iubeşte necondiţionat.

După ce se va acomoda cu noua sa casă, cățelușă își va recupera încrederea în oameni, fiind convinsă că de acum înainte toată lumea îi va vrea binele.