Sari la conținut
Home » După ce s-a aflat la un pas să moară de foame, o cățelușă este acum de nerecunoscut!

După ce s-a aflat la un pas să moară de foame, o cățelușă este acum de nerecunoscut!

  • de

După ce s-a aflat la un pas să moară de foame, o cățelușă este acum de nerecunoscut!

O cățelușă a emoționat până la lacrimi pe toată lumea!

Pe nume Angel, o cățelușă a fost găsită într-o stare greu de imaginat, aproape la un pas să moară de foame. Pe lângă faptul că era subnutrită, ea a fost și victima unor abuzuri, după ce luni la rând a fost înfometată intenționat de un bărbat fără inimă.

Angel a făcut foamea o lungă perioadă de timp înainte să fie salvată de către organizaţia „Rescue From The Hart”. Bietul animal de companie nu putea să stea în picioare.

Ea își pierduse dorința să mai trăiască, fiind convinsă că toată lumea îi vrea răul. Când tratamentul nu a funcţionat, ei au decis să o facă să se simtă iubită. După mai multe luni de dragoste şi devotament, Angel a lăsat în urmă tristeţea şi lucrurile care îi aminteau de viaţa de până atunci.

Nu trecea zi fără ca îngrijitorii să nu-i reamintească faptul că este un câine iubit şi că trebuie să reacţioneze la tratament.

Curând, Angel a început să-şi recapete puterile, consumând cantităţi mici de alimente, însă toți erau convinși că este pe drumul cel bun, totul fiind doar o cursă contracronometru până când se va reface complet.

Cățelușă

Astăzi, ea pare de nerecunoscut, afişând o bucurie fără margini în ochii ei strălucitori.

Pentru că voluntarii de la „Rescue From The Hart” au crezut în Angel, aceasta nu doar că a supravieţuit, ci s-a transformat complet. Acum este de nerecunoscut.