De 1240 Vizualizari

TERIFIANT! Uite prin ce a trecut un tânăr de 20 de ani

TERIFIANT! Un tânăr și-a povestit clipele de coșmar de care se lovește în ultima perioadă. De fiecare dată, tânărul a supraviețuit în mod miraculos.

În timp ce făcea surf în Hawaii, Dylan McWilliams a supraviețuit în mod miraculos atacului unui rechin. La un moment dat, un val puternic l-a răsturnat de pe placă, la doar 9 metri de mal, și a simțit o durere intensă în gamba dreaptă a piciorului.

„La început, m-am panicat. Nu știam dacă mi-am pierdut jumătate de picior sau ce s-a întâmplat”, a declarat Dylan, care spune că apa din jurul său s-a umplut rapid de sânge.

Când s-a uitat mai bine, a văzut rechinul care îl apucase de picior. „L-am împins, l-am lovit și am început să înot spre mal”, spune el.

În mod miraculos, tânărul a reușit să ajungă la mal, unde turiștii aflați la plajă i-au acordat primele îngrijiri și au chemat ambulanța. Dylan l-a ales cu o tăietură adâncă la picior, însă a avut noroc: rănile nu erau de natură să îi pună viața în pericol.

Dylan McWilliams a povestit că nu se află la prima pățanie petrecută în natură. Anul trecut, el a fost mușcat de cap de un urs, în timp ce dormea într-o tabără în munți, iar în urmă cu trei ani, când făcea un traseu în Moab, statul Utah, Dylan a fost mușcat de un șarpe cu clopoței.

În ciuda accidentelor pe care le-a suferit până la 20 de ani, tânărul spune că nu va lăsa nimic să îi distrugă pasiunea pentru natură și călătorit.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X