De 647 Vizualizari

Tânărul care se ocupă de Asociația Phrosa’s Sanctuary, mesaj special pentru toți iubitorii de animale

Tânărul care se ocupă de Asociația Phrosa’s Sanctuary are mare nevoie de ajutorul iubitorilor de animale.

Pe pagina de socializare a asociației, viitorul medic veterinar prezinta cazurile si salvarile cele mai dificile. In acelasi timp incerca, prin postarile pe care le face, sa convinga si sa educe populatia din mediu rural, care nu-si sterilizeaza/castreaza cainii si pisicile din gospodarie, pentru a preintampina inmultirea necontrolata si a impiedica abandonul.

Tot prin intermediul asociatiei Phrosa’s Sanctuary ajuta si sustine familii in dificultate de la sate cu alimente, produse de igiena, imbracaminte, incaltaminte, jucarii, rechizite chiar cu lemne pentru foc toate acestea cu ajutorul catorva donatori.

Pentru cei ce nu ştiu, Dan Valentin este un viitor medic veterinar. El a înființat aceasta asociație pentru protecția animalelor în memoria cățelușei lui, Phrosa. Orice donatie, sprijin sau ajutor din partea noastra este bine venit si bine primit atat pentru cainii nimanui din liziere de paduri, santuri si margini de drumuri cat si pentru familiile nevoiase din provincie.

Despre ziua de azi! 🐾🍀🐕

Publicată de Phrosa's Sanctuary pe Miercuri, 25 septembrie 2019

Conturile asociatiei in care puteti face donatii sunt:
Phrosa’s Sanctuary
PayPal:phrosa.s1sanctuary@gmail.com
ASOCIATIA PHROSA’S SANCTUARY
IBAN: RO15INGB0000999906345993
ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti
SWIFT: INGBROBU BIC: 606410008
MULTUMIM !

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X