420 Vizualizari

T-Rex, in…Sala Palatului!

Show-ul live „Jurassic Experience”, o poveste captivanta care exploreaza fascinatia oamenilor fata de cele mai interesante animale preistorice, dedicat atat copiilor, cat si adultilor, va fi prezentat pe 7 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Dupa lansarea superproductiei „Jurassic World” din 2015, care a avut un succes incredibil la nivel mondial, intrand în randul celor mai de succes productii cinematografice din istorie, fiind surclasat doar de „Avatar” si „Titanic”, 2015 a devenit „anul revenirii dinozaurilor”.

jurassik

Gratie tehnologiei de ultima generatie, scena Salii Palatului va capata dimensiuni fictionale pentru a aduce la viata o lume misterioasa, dominata de brontozauri giganti, velociraptori, stegozauri, dar si de regele lor neincoronat, Tiranozaurus Rex, care ii vor provoca pe eroii lumii reale sa lupte pentru supravietuire.

„Jurassic Experience” este, potrivit organizatorilor, o poveste incredibila, inspirata din habitatul acestor vietuitoare, menita sa induioseze si sa incante privirile spectatorilor de toate varstele. Conceput intr-o maniera originala, succesul show-ului „Jurassic Experience” va fi amplificat prin muzica si culoare, carora li se adauga decoruri, costume fascinante, dar si proiectii video si efecte speciale unice.

„Jurassic Experience” este un show live recomandat copiilor in varsta de peste 3 ani.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X