Sari la conținut
Home » Sunt de nedespărțit! Cel mai bun prieten al unui bărbat este o lebădă

Sunt de nedespărțit! Cel mai bun prieten al unui bărbat este o lebădă

Această neobișnuită prietenie de zeci de ani a devenit o poveste impresionantă, captivând atenția internetului. Lebăda mută; sursă foto: animalwised.com

Cel mai bun prieten al unui bărbat este o lebădă. Pe un câmp gol în provincia Edirne din vestul Turciei, Recep Mirzan, un bărbat pensionar de 63 de ani, a descoperit o lebădă cu aripa ruptă acum 37 de ani. Mirzan și un grup de prieteni se aflau în mașină când au observat pasărea rănită.

Bărbatul a salvat-o și a dus-o acasă pentru a o proteja de prădători. Garip, așa cum a fost numită lebăda, a devenit oaspetele de încredere al fermei lui Mirzan.

Cel mai bun prieten al unui bărbat este o lebădă

Această neobișnuită prietenie de zeci de ani a devenit o poveste impresionantă, captivând atenția internetului. Garip, lebăda cu aripa ruptă, a devenit prietena lui Recep Mirzan, un bărbat pensionar în vârstă de 63 de ani. Care locuiește la granița cu Grecia în provincia Edirne din vestul Turciei.

Încă de acum 37 de ani, când Recep Mirzan a descoperit pasărea rănită pe un câmp gol, aceștia au dezvoltat o legătură deosebită care a impresionat oameni din întreaga lume.

Mirzan și prietenii săi au găsit lebăda cu aripa ruptă și au decis să o salveze de la prădători. În loc să o lase să se descurce singură, Mirzan a luat-o acasă și a devenit protectorul ei dedicat.

Prietenie de 37 de ani

Garip a fost numele ales pentru lebădă, care se traduce prin ,,bizar” sau ,,ciudat”. Dar este și un termen folosit pentru a descrie pe cei care trec prin momente dificile sau pierd norocul.

Garip nu părăsește niciodată prezența lui Mirzan și îl însoțește pretutindeni, fie că este vorba de treburile din jurul fermei sau de plimbări.

Prietenia lor de 37 de ani a adus bucurie și companie lui Mirzan, mai ales că este văduv și nu are copii. Pentru el, Garip este ca un copil și îi este recunoscător pentru compania sa necondiționată.

Această poveste de prietenie neobișnuită a impresionat oameni din întreaga lume, subliniind legătura specială dintre om și animal și capacitatea lor de a oferi confort și susținere reciprocă în timpurile grele, potrivit digi-animalworld.tv.