Sari la conținut
Home » Ștefan Mandachi revine în prim-plan. A dat statul în judecată dintr-un motiv senzațional: „Sunt și foarte mulți primari care își bat joc de animale”

Ștefan Mandachi revine în prim-plan. A dat statul în judecată dintr-un motiv senzațional: „Sunt și foarte mulți primari care își bat joc de animale”

Ștefan Mandachi revine în prim-plan. Ștefan-Valentin Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostradă din România, a dat statul român în judecată. El vrea ca toți infractorii care ucid animale, care chinuie animale sau care abandonează animale să plătească pentru faptele lor. În acest sens, românul a trimis și o solicitare pentru înființarea Poliției Animalelor.

Am trimis și o solicitare pentru înființarea Poliției Animalelor.

„Am dat statul român în judecată și am cerut prejudicii de 10.000.000 de euro, la începutul anului, pentru că sunt foarte mulți cetățeni care chinuie animalele, dar sunt și foarte mulți primari care își bat joc de animale. Demersul meu este mult mai vechi. Am trimis și o solicitare pentru înființarea Poliției Animalelor.

Mai mult decât atât, am organizat și un protest în centrul Municipiului Suceava pentru că un „criminal”, așa îl numesc eu, a călcat un cuib de puiuți. Am solicitat să se înființeze cât mai repede Poliția Animalelor ca să poată fi sancționați toți infractorii care ucid animale, care chinui animale sau care abandonează animale”, a mărturisit Ștefan Mandachi, într-un interviu pentru emisiunea News Magazine de la Antena 3.