Sari la conținut
Home » Se înmulțesc actele de cruzime asupra animalelor. Într-o localitate din România mai multe pisici au fost vânate cu arbaleta

Se înmulțesc actele de cruzime asupra animalelor. Într-o localitate din România mai multe pisici au fost vânate cu arbaleta

fanatij.ro; act de cruzime asupra pisicilior în Ilfov

Se întâmplă din nou în județul Ilfov! La scurt timp după ce Consiliul Local a avut dificila misiune de a asigura transportul și hrana a zeci de cai și câini

Acum a venit, din nefericire, rândul pisicilor să fie chinuite și torturate de ”animalele sălbatice cu două picioare” care trăiesc printre noi, și care, chipurile au rațiune, singurul aspect care ne deosebește de animale. Însă, cazul următor, și nu numai, contrazice cu vârf și îndesat faptul că oamenii sunt deasupra animalelor. 

În județul Ilfov, pisicilefără stăpân, nevinovate de altfel, se pare că sunt motivul de distracție pentru toți scelerații care nu au altceva mai bun de făcut. 

Actul de cruzime asupra animalelor s-a produs în Snagov

Locuitorii din județul cu pricina au avut parte de un șoc, atunci când au găsit trei pisicuțe împușcate cu săgeți. Oamenii de bună credință, după ce au tratat ultima pisică descoperită, s-au îndreptat spre autorități pentru a identifica autorul sau autorii actului de cruzime.

Unul dintre motănei a avut zile, săgeata nu i-a perforat toracele. ”Din fericire este o plagă superficială pentru că a fost lovit la nivel de spate, deci nu i-a perforat toracele. Din fericire a avut noroc”, a spus Daniel Barbu care s-a ocupat de cazul respectiv.

Actul de cruzime asupra animalelor s-a produs în Snagov, o localitate renumită nu doar pentru lacul superb ci și pentru calitatea oamenilor care locuiesc acolo.  Un astfel de om cu suflet bun este Mirela, o doamnă care a găsit pisoiul și care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l însănătoșii.

”Am fost acolo, am văzut un pisoi săgetat cu o săgeată de arbaletă, l-am tras de sub mașină, mi-era o milă teribilă, era foarte chinuit. Este al treilea pisoi din zonă împușcat cu o săgeată de arbaletă. Arbaleta o am, am fost la Poliție ieri după ce am internat pisoiul și mi-au spus să o păstrez ca probă. Mă sperie faptul că nu mai pot să ies prin curte. Și eu am pisici și nu le scot afară”, potrivit digi 24.ro.

Poliția animalelor a deschis două dosare penale în acest caz

Un alt motan care a avut zile este Bubu, care, s-a întors la stăpânii lui perforat de o săgeată de arbaletă, Slavă Domnului că cei care au folosit arma nu l-au nimerit de la distanță. După aproape o săptămână de îngrijiri Bubu s-a făcut bine.

”Copiii îl numeau Bubu, suntem la al cincilea pisoi cu acest nume, pentru că ceilalți n-au mai venit acasă. Acum s-a întâmplat nefericitul eveniment când Bubu a venit acasă cu o săgeată de arbaletă. Bănuiesc că cei care au folosit arcul n-au putut să-l nimerească bine de la distanță, iar motanul s-a făcut bine după o săptămână de îngrijiri”, a declarat pentru digi24.ro, un alt locuitor din Snagov. Poliția animalelor a precizat că în acest caz au deschi două dosare pentru cruzime împotriva animalelor.