Sari la conținut
Home » O pisică dolofană își caută stăpân pe rețelele de socializare!

O pisică dolofană își caută stăpân pe rețelele de socializare!

O pisică dolofană își caută stăpân pe rețelele de socializare!

O pisică dolofană își caută stăpân pe rețelele de socializare! Patches, o pisică cu o greutate remarcabilă de peste 18 kilograme, a fost salvată și adoptată de un adăpost pentru animale din Virginia, SUA, după ce a fost abandonată de foștii săi stăpâni.

Aceștia au recunoscut că nu se pot ocupa de nevoile speciale ale pisicii, iar frica pentru sănătatea ei i-a determinat să o lase în grija adăpostului.

O pisică dolofană își caută stăpân pe rețelele de socializare!

Pisica, cunoscută pentru blana sa albă cu pete gri și coadă cenușie, a căpătat notorietate datorită dimensiunilor sale impresionante.

În urma unei recomandări de la veterinar, se decide ca Patches să urmeze o dietă specială pentru a-și recăpăta greutatea normală și sănătoasă.

Richmond Animal Care and Control, adăpostul care s-a ocupat de pisică. A postat un anunț pe rețelele de socializare în speranța de a găsi un nou proprietar pentru ea.

Anunțul a devenit rapid viral, iar mulți oameni s-au arătat interesați să ofere un cămin lui Patches. Cu toate acestea, nu este cea mai grasă pisică înregistrată vreodată.

Guinness World Records menționează că recordul pentru cea mai grea pisică îl deține Himmy.

Determinarea unei greutăți sănătoase pentru pisici poate fi dificilă

Care în 1986 a atins o greutate impresionantă de aproape 21 de kilograme și avea dificultăți majore în mișcare.

Pentru a descuraja proprietarii de animale să le hrănească în exces. Guinness World Records a renunțat la această categorie de recorduri.

Determinarea unei greutăți sănătoase pentru pisici poate fi dificilă. Deoarece aceasta variază semnificativ în funcție de rasă.

O metodă comună de a evalua greutatea este să simți coastele pisicii la atingere și să verifici dacă abdomenul nu are o formă rotundă.

În cazul lui Patches, o pisică de rasă obișnuită, greutatea sănătoasă ar trebui să fie în jur de 4 kilograme, conform digi24.ro.