Sari la conținut
Home » Instinctul de mamă al unei pisici o pune să facă un gest cu totul deosebit! Cui a decis felina fără stăpân să ceară ajutor

Instinctul de mamă al unei pisici o pune să facă un gest cu totul deosebit! Cui a decis felina fără stăpân să ceară ajutor

Instinctul de mamă al unei pisici o pune să facă un gest cu totul deosebit! Cui a decis felina fără stăpân să ceară ajutor.

O pisică fără stăpân a decis să le ofere viitorilor săi pui toate condițiile din lume, apelând la o femeie cu suflet mare!

Animalele reuşesc adesea să exprime aceeaşi tandreţe şi protecţie pe care le au oamenii pentru copiii lor.

Povestea următoare se potrivește cel mai bine pentru ideea enunțată anterior, iar felina ne va demonstra cu ușurință cât de mult ține la proprii săi copii.

Ida Floreak este o artistă americană care locuieşte de zece ani în New Orleans, Louisiana, iubitoare declarată a animalelor de companie.

Potrivit thedodo.com, ea deține un motan pe nume Bruce, un siamez în vârstă de 7 ani, care a „anunțat-o” într-o zi despre un nou „chiriaș” în locuința lor.

O pisică fără stăpân, pe care Ida a numit-o Salami, s-a împrietenit cu Bruce, iar acum sunt de nedespărțit.

Instinctul de mamă al unei pisici!

Înainte să meargă la veterinar pentru a o examina şi a o vaccina, ea şi-a dat seama că pisicuţa era gestantă.

Într-o dimineață, Salami a apărut la uşa din faţă, mieunând pentru a atrage atenţie. Era clar că ziua cea mare a sosit şi ca o mamă bună, îşi dorea să-şi aducă puii pe lume într-un loc pe care îl considera sigur şi liniştit.

Impresionată de curajul pe care l-a arătat felina, femeia a permis pisicii să intre în locuință, aducând pe lume patru pisoi frumoşi şi sănătoşi, care după ce au crescut a fost adoptaţi de prietenii femeii.