Sari la conținut
Home » Drama unui motan! A străbătut 20 de km pentru a ajunge la cei care l-au abandonat, doar pentru a afla că nu este dorit

Drama unui motan! A străbătut 20 de km pentru a ajunge la cei care l-au abandonat, doar pentru a afla că nu este dorit

Drama unui motan! A străbătut 20 de km pentru a ajunge la cei care l-au abandonat, doar pentru a afla că nu este dorit.

Toby, un motan loial care nu vrea să renunțe la vechii săi proprietari!

Un motan nu a vrut să conceapă că fosta sa familie nu îl mai dorește, fiind nevoit să se acomodeze într-o casă nouă.

Potrivit The DodoSPCA (Societatea pentru Prevenirea Cruzimii faţă de Animale) din Wake County, motanul pe nume Toby a apărut la uşa unei familii ca un motan vagabond, dar nu s-a putut adapta cu pisicile deja existente în locuinţă.

Însă, din cauză că motanul nu era pregătit pentru o nouă casă şi alţi stăpâni, el a fugit şi a mers 20 kilometri înapoi până la fosta lui casă.

Însă, gestul impresionant al motanului nu a mișcat pe nimeni, ba din contră, aceștia au decis să scape definitiv de felină:

„L-au dus într-un adăpost şi le-au cerut să-l eutanasieze. Este sfâşietor să ştim că a bătut atâta drum înapoi până la familia sa şi acesta a fost răspunsul lor”, a declarat Tora Lynn, director de comunicare al SPCA Wake County.

Se pare că povestea motanului i-a impresionant pe angajații adăpostului, aceștia luând decizia să îi găsească un cămin permanent și să îl salveze de la moarte.

„A fost testat pozitiv la Virusul Imunodeficienţei Feline şi, de asemenea, s-a descoperit că suferea de o infecţie respiratorie. L-am tratat pentru infecţie, care a durat ceva timp”, a spus Lynn.

El s-a dovedit a fi deosebit de afectuos cu personalul SPCA, dar a durat mai mult până când s-a ataşat de celelalte animale rezidente.

„Iniţial, motanul în vârstă de şapte ani, FIV pozitiv, nu a fost foarte încântat să împartă camera cu alte pisici, dar a devenit rapid favoritul voluntarilor”, a declarat SPCA.

Într-un final, Toby a reușit să se integreze de minune într-o casă nouă, iar acum are parte de o viață fericită, exact așa cum merită:

„Îmi este imposibil să înţeleg cum cineva a putut să-l abandoneze şi să-l trimită la moarte sigură. Este şocant, dar suntem atât de recunoscători că a fost salvat”, a declarat noua proprietară.