De 241 Vizualizari

SpiderPUG pentru Halloween

 

Iubitorii rasei PUG, din Ucraina au pregatit, pe 25 octombrie, la Kiew, pentru simpaticele patrupede, o serbare, pe cinste, in avans de Halloween.

Astfel, peste 100 de caini au fost costumati in paianjeni, ingeri, dragoni sau ale personaje, stapanii intrecandu-se in originalitate si creativitate, alaturi de companionii lor preferati.

Organizatoarea evenimentului si-a imbracat PUG-ul partener in costum de mexican, cainele purtand pe cap un sombrero rosu. Un alt proprietar de PUG a decis sa-si arate patriotismul, costumandu-si prietenul patruped in culorile echipei nationale de fotbal a Ucrainei. Alti participanti la festival au ajustat cateva hainute ale copiilor si au imbracat simpaticii catei.

Rasa de caine PUG a fost adus din China In Europa In secolul al XVI-lea. Popularitatea ei a crescut in ultimii ani, dupa ce multe celebritati au fost vazute adesea in compania unui astfel de patruped, spre exemplu Kelly Osbourne sau Gerard Butler.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X