De 9189 Vizualizari

ȘOCANT! Răspunsul unui vânător străin care UCIDE URȘI BRUNI în România a uimit toată lumea!

ȘOCANT! Răspunsul unui vânător străin care UCIDE urşi bruni în România a uimit lumea!

Țara noastră are cea mai mare populaţie de urşi bruni din Uniunea Europeană, însă specia este pe cale de dispariție şi în România. Cosiderată un paradis al urşilor bruni, România atrage ca un magnet vânători străini, cărora puțin le pasă de protejarea urșilor bruni.

Recent, o româncă căreia îi pasă de această specie a semnalat pe reţelele de socializare un caz al unei firme din Scoţia care organizează excursii de vânătoare în România. Indignată de poza postată pe o rețea de socializare de un vânător care a ucis cu sânge rece un exemplar de urs brun, ea i-a scris lui George Richmond Elliott de la Hunting and Sporting Scotland Ltd. următorul mesaj: “Vă rog nu ne ucideţi urşii. Trebuie să faceţi asta neapărat? Asta este singura modalitate prin care vă puteţi bucura de viaţă?”.

Răspunsul pe care l-a primit de la britanic a fost de-a dreptul revoltător: “Da, vom ucide toţi urşii voştri, toate păsările voastre din Delta Dunării, toţi cocoşii de munte, toţi mistreţii şi toţi cerbii. Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”, a scris George Richmond Elliott pe Facebook, potrivit ziarul Ring.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Slovenia autorizează vânarea a 93 de urși bruni și opt lupi

Slovenia autorizează vânarea a 93 de urși bruni și opt lupi
Trei ursuleți, VEDETE ale Rezervației de la Zărnești
Cât costă URSUL FANTOMĂ de pe autostrada Lugoj-Deva

2 Comentarii

  1. Acest raspuns este de o rautate rara . Fie ca prin harul lui Dumnezeu sa fie pedepsit conform legilor morale divine cıt mai repede cu putinta. Amin .

  2. La urma urmei de ce i-ar păsa acestui străin? E prostesc să ne înverșunăm contra lui. Unde mai pui că pare și interesant ce spune. Indignarea ar trebui să-și schimbe obiectul către cei din țară care permit asta cu bună știință și pentru motive pe care noi cred că le putem bănui…
    Oare a mai rămas ceva al nostru…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X