Șocant! Într-un documentar realizat de Nat Geo Wild, intitulat „Adevaratul Cesar Millan”, renumitul dresor Cesar Millan a făcut o declarație șocantă!

”În urmă cu doi ani, după moartea lui Daddy (pitt bull-ul sau) și a divorțului de Ilusion, cea care mi-a fost soție timp de 16 ani, am încercat să îmi închei socotelile cu viața”, îl citează reporterii de la LA Times pe Millan.

Citește și:

„Daddy era Tibetul meu, Himalaya, Gouda, Buddha, sursa mea de calm”, l-a descris Millan pe Daddy, care a murit la varsta de 16 ani.

”A fost foarte grea acea perioadă, pentru că nu mă așteptam la ce mi s-a întâmplat. M-am simtit invins”, spune starul emisiunii Cesar și câinii.

”Am căzut într-o mare depresie, am slăbit foarte mult și am simțit că am pierdut ce aveam mai de preț, familia”, a mai adăugat Millan, tatăl a doi băieți.

Citește și:

Cesar Millan a ajuns la spital, în comă! Moartea celui mai bun prieten canin al său l-a condus pe Millan către un gest necugetat, dorindu-și ca totul să se termine. Așa a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a luat o supradoză de medicamente.

După ce s-a salutat, în trecere, cu moartea, starul a realizat cât de importantă este viața și că trebuie să se adune. Ceea ce a și făcut, iar la scurt timp a întâlnit-o pe actuala lui iubită, Jahira Dar, pe care intenționează să o ceara în căsătorie și alături de care se simte foarte împlinit.

”Chiar dacă a fost un capitol întunecat din viața mea, el mi-a arătat că trebuie să fiu aici”, a mai adaugat ”the dog whisperer”.