Sari la conținut
Home » Șocant! Moartea câinelui său l-a devastat. Uite ce a făcut Cesar Millan

Șocant! Moartea câinelui său l-a devastat. Uite ce a făcut Cesar Millan

Șocant! Într-un documentar realizat de Nat Geo Wild, intitulat „Adevaratul Cesar Millan”, renumitul dresor Cesar Millan a făcut o declarație șocantă!

”În urmă cu doi ani, după moartea lui Daddy (pitt bull-ul sau) și a divorțului de Ilusion, cea care mi-a fost soție timp de 16 ani, am încercat să îmi închei socotelile cu viața”, îl citează reporterii de la LA Times pe Millan.

„Daddy era Tibetul meu, Himalaya, Gouda, Buddha, sursa mea de calm”, l-a descris Millan pe Daddy, care a murit la varsta de 16 ani.

”A fost foarte grea acea perioadă, pentru că nu mă așteptam la ce mi s-a întâmplat. M-am simtit invins”, spune starul emisiunii Cesar și câinii.

”Am căzut într-o mare depresie, am slăbit foarte mult și am simțit că am pierdut ce aveam mai de preț, familia”, a mai adăugat Millan, tatăl a doi băieți.

Cesar Millan a ajuns la spital, în comă! Moartea celui mai bun prieten canin al său l-a condus pe Millan către un gest necugetat, dorindu-și ca totul să se termine. Așa a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a luat o supradoză de medicamente.

După ce s-a salutat, în trecere, cu moartea, starul a realizat cât de importantă este viața și că trebuie să se adune. Ceea ce a și făcut, iar la scurt timp a întâlnit-o pe actuala lui iubită, Jahira Dar, pe care intenționează să o ceara în căsătorie și alături de care se simte foarte împlinit.

”Chiar dacă a fost un capitol întunecat din viața mea, el mi-a arătat că trebuie să fiu aici”, a mai adaugat ”the dog whisperer”.