Sari la conținut
Home » Cum a îmblânzit Mihai Nae ”FIARELE” vedetelor: „Colaborarea cu Mihai Bendeac a fost una de succes…”

Cum a îmblânzit Mihai Nae ”FIARELE” vedetelor: „Colaborarea cu Mihai Bendeac a fost una de succes…”

Cum a îmblânzit Mihai Nae câinii vedetelor. Mihai Nae, cel mai titrat dresor canin din România, cel care a dresat exemplarele canine ale majorității vedetelor, devenit ulterior elevul lui Cesar Millan, în SUA, a povestit, în exclusivitate pentru evz.ro, cum a îmblânzit ”fiarele ” vedetelor.

Cum a îmblânzit Mihai Nae ”FIARELE” vedetelor: După 2 luni de lucru, frumosul beagle Arthur se comportă excepționa

„Domnul Octavian Păscuț, cunoscut drept Mistrețu, de la Cronica Cârcotașilor și Neața cu Răzvan și Dani, m-a contactat pentru beagle-ul feroce ce punea mari probleme tuturor medicilor care doreau să îl consulte. Mânca de pe jos și era total needucat. După 2 luni de lucru, frumosul beagle Arthur se comportă excepțional fiind pregătit să facă față chiar și platourilor de filmare ca reprezentant al rasei”.

„Cu doamna Valeria Arnăutu, doamnă folclorului românesc, m-am cunoscut pentru că bichonul Puppy, alintat și deloc certat, jucă rolul de conducător. Fiind totuși foarte receptiv, acesta a învățat să își respecte stăpână fiind din ce în ce mai atent la comenzile date de această.”

„Daniela Gyorfi avea probleme serioase cu Shar Pei-ul. Acesta fugea dacă scăpa din lesa și era foarte fricos. Am lucrat două luni alături de doamna Gyorfi și de domnul George Tal. Atunci chiar am făcut echipă și am reușit. A fost un caz greu.”

„Amna a dorit să lucrez cu Ciobănescul German și cu Akita Inu pentru a fi sigură că aceștia nu reprezintă un pericol pentru copilul ei.”

„Bubu, câinele Ralucăi de la Bambi era agresiv și își făcea nevoile prin casă pentru a-și marca teritoriul. În doar o oră am reușit să avem rezultate impresionante.”

„Colaborarea cu Mihai Bendeac a fost una de succes. Am fost contactat pentru a aduce căței dresați pentru serialul ,,Băieti de oraș,, difuzat de Antena 1. Această filmare nu a fost deloc ușoară. Am filmat alături de Aky și lupul ceh Chaos pe Transfăgărășan. Câinii au avut roluri în toată regula și cred că au reușit să se ridice la nivelul pretențiilor echipei formată din profesioniști.”